Nazovite nas

080 020 307

Poslovnice Bankomati

Otvorena nova poslovnica Intesa Sanpaolo Banke u Zenici


SARAJEVO/ZENICA, 24.07.2017. godine – Intesa Sanpaolo Banka BiH otvorila je danas u Zenici novu poslovnicu i time se približila svojim klijentima u ovom dijelu grada.

Poslovnica je smještena u Ulici dr Abdulaziza Aska Borića 27 i pružaće sve vrste usluga za stanovništvo i pravna lica.

„Proširenjem poslovne mreže na području grada Zenice nastojimo da usluge Banke budu što dostupnije kako sadašnjim, tako i potencijalnim klijentima. U svom poslovanju Intesa Sanpaolo Banka prati sve savremene trendove u bankarstvu, koji se oslanjaju na nove tehnologije, ali i dalje smatramo izuzetno važnim kontakt sa našim klijentima u poslovnicama. Mi smo na širem gradskom području Zenica prisutni dugi niz godina i značajna  smo finansijska podrška stanovništvu  i pravnim licima,a s novom poslovnicom bićemo u prilici da još kvalitetnije pružamo naše usluge", istakao je Amir Termiz, izvršni direktor Sektora za poslove sa stanovništvom Intesa Sanpaolo Banke BiH, prilikom svečanog otvorenja.

Povodom početka rada nove poslovnice u Zenici, Intesa Sanpaolo Banka je donirala sredstva  JU  "Domu za stara lica Zenica "u iznosu od 2.000 KM.

U ime korisnika usluga starih i odraslih lica smještenih u ustanovi  i zaposlenika JU „ Dom za stara lica Zenica" pomoćnik direktora mr.sci. Jadranka Mikić izrazila je  zahvalnost  zaposlenicima i menadžmentu Intesa Sanpaolo Banke za donaciju i zaželjela uspjeh u daljem radu.

"Ovim  ste pokazali svoju socijalnu osjetljivost i spremnost  da  obezbijedite pomoć i podršku drugima u zajednici, a posebno onima kojima je takva  podrška najpotrebnija. Pokazana socijalna osjetljivost  zasigurno je poseban kvalitet i dobra osnova u poslovanju bankarskog sektora", kazala je Mikić .

Intesa Sanpaolo Banka BiH, članica Intesa Sanpaolo Grupe, je među vodećim bankama u BiH, pokriva cijeli teritorij Bosne i Hercegovine poslovnom mrežom od 5 regionalnih centara i 48 poslovnica, preko 100 bankomata i mrežom više hiljada POS uređaja.

Vaš preglednik je prestar, molimo unaprijedite vaš preglednik! Možete također instalirati Google Chrome klikom na ovaj text, koji je jedan od najboljih preglednika trenutno na tržištu i potpuno je besplatan.

×