Nazovite nas

080 020 307

Poslovnice Bankomati

Brzi transfer novca - program lojalnosti


Program lojalnosti

USLOVI USLUGE

Ovi Uslovi usluge se odnose na Vaše učešće u programu lojalnosti (PROMOCIJA) i regulišu ga.

MORATE IMATI 18 GODINA ILI VIŠE DA BISTE UČESTVOVALI U PROMOCIJI. UKOLIKO STE GRAĐANIN BIH VAŠE UČEŠĆE U PROMOCIJI ĆE BITI ODREĐENO OVIM USLOVIMA USLUGE. VAŽNO JE DA PROČITATE I RAZUMIJETE NAŠE USLOVE USLUGE POŠTO UČEŠĆE U PROMOCIJI ZNAČI DA PRIHVATATE OVE USLOVE USLUGE. UKOLIKO SE NE SLAŽETE SA OVIM USLOVIMA USLUGE, MOLIMO VAS NEMOJTE UČESTVOVATI U PROMOCIJI.


 1. Učešće u ovoj promociji je moguće samo za BiH građane koji imaju 18 ili više godina starosti.  Zaposleni koji su uključeni u osmišljavanje ove promocije, kao i zaposleni u Western Unionu ili članovi njihovih porodica nemaju pravo učešća.
   
 2. U ovoj promociji nije moguće prenositi učešće na drugu osobu.  
   
 3. Promocija počinje 1. februara 2018. a završava 31. decembra 2018. u 23:59. 
   
 4. Da biste učestvovali u promociji trebate poslati ili primiti novac preko Western Uniona u poslovnicama Intesa Sanpaolo Banke.
   
 5. Organizator ne prihvata odgovornost za kvarove na mreži, kompjuterima, nefunkcionisanje hardvera ili softvera bilo koje vrste, koji mogu da ograniče ili da odlože slanje ili prijem vašeg transfera. Transferi koji nisu kompletni biće diskvalifikovani i neće se računati.
   
 6. Pokloni će biti distribuirani prema broju transakcija označenih u kuponima.
   
 7. Klijenti će u poslovnicama Banke na licu mjesta dobijati poklone.
   
 8. Pokloni se sastoje od sljedećih kategorija:

  - Za 3 transakcije – brendirana WU/Intesa Sanpaolo Banka torba
  - Za 5 transakcija – brendirani WU/Intesa Sanpaolo Banka kišobran
   
 9. Organizator zadržava pravo da zamijeni poklon (ili neki dio njega) za poklon (ili poklone) jednake ili veće novčane vrijednosti, ukoliko je ovo neophodno iz razloga koji su izvan njegove kontrole. Ne postoji opcija da se poklon (pokloni) ili neki dio njih zamijene gotovinom i izuzev ukoliko nije drugačije dogovoreno u pisanoj formi, pokloni se ne mogu mijenjati niti refundirati.
   
 10. Organizator neće biti odgovoran za kupone ili poklone koji ne stignu do klijenta, a iz razloga koji su van moći organizatora.
   
 11. Ukoliko neki klijent nije u mogućnosti da, iz bilo kojeg razloga, preuzme poklon, ili ne može biti kontaktiran u roku 14 dana od dana kada je trebao/la da ga preuzme, organizator zadržava pravo da poklon dodijeli drugom učesniku u promociji, a u skladu sa ovim Uslovim usluge. 
   
 12. Odluke organizatora za sva pitanja su konačne i obavezujuće za sve učesnike u promociji. Učesnici promocije koji ne poštuju u potpunosti ove Uslove usluge će biti diskvalifikovani.
   
 13. Organizator i sve povezane komapnije i agenti nisu odgovorni i nemaju dužnosti u dole navedenim slučajevima, ukoliko su dole navedene stvari van kontrole Organizatora, osim u slučaju smrti ili povrede nastale kao rezultat nepažnje, i u onoj mjeri u kojoj su obavezani zakonom:

  a) nisu odgovorni za bilo kakvo odlaganje ili otkazivanje promocije na koju se odnose ovi Uslovi usluge;
  b) nisu odgovorni za bilo kakvu promjenu u nabavci ili korišćenju nagrada;
  c) nisu odgovorni za bilo kakvo djelo ili neizvršenje obaveza od strane bilo kog drugog
  dobavljača.
   
 14. Organizator će koristiti lične podatke svakog klijenta u svrhu administriranja ove promocije. 
   
 15. Organizator zadržava pravo da izmjeni ove Uslove usluge u bilo koje vrijeme. 
   
 16. Ova promocija, kao i bilo koja nesuglasica ili tužba koje se podignu u vezi nje, određivaće se u skladu sa zakonom BiH. Vi ste neopozivo saglasni da sud Bosne i Hercegovine ima ekskluzivnu nadležnost u rješavanju bilo kakvih nesuglasica ili tužbi do kojih dođe zbog promocije.

Organizator: Intesa Sanpaolo Banka Bosna i Hercegovina, Obala Kulina bana 9a 71000 Sarajevo

Vaš preglednik je prestar, molimo unaprijedite vaš preglednik! Možete također instalirati Google Chrome klikom na ovaj text, koji je jedan od najboljih preglednika trenutno na tržištu i potpuno je besplatan.

×