Nazovite nas

080 020 307

Poslovnice Bankomati

Inspirišite druge i pružite podršku od srca u humanitarnoj akciji Intesa Sanpaolo Banke

U toku je šesta po redu velika humanitarna akcija pod nazivom Inspirisani srcem koju je pokrenula Intesa Sanpaolo Banka BiH.

 Za svako plaćanje učinjeno VISA Inspire karticom od 01.5. do 31.5.12018., bez obzira na iznos i bez dodatnih troškova za korisnika, Banka će donirati 0,10 KM za obnovu prostora osnovne škole.

"Zadovoljstvo nam je da i ove godine možemo najaviti humanitarnu akciju Banke pod nazivom „Inspirisani srcem“, a koja nam ponovo pruža priliku da učinimo nešto dobro i pomognemo onima kojima je to najpotrebnije. Ovo je šesta godina da Banka uz podršku svojih klijenata i kompanije Visa organizuje plemenitu kampanju "Inspirisani srcem". Cilj svake društveno odgovorne kompanije nije samo ostvarenje profita, nego i stvaranje boljih uslova u zajednici u kojoj posluje, a upravo to činimo tako što ćemo 0,10 KM od svake transkacije Visa Inspire karticom izdvojiti ovog puta za obnovu prostora osnovne škole.

Naši klijenti koji koriste karticu tako čine dobro djelo, bez dodatnih troškova za njih", kaže Lejla Dizdarević, direktorica Direkcije za PR i marketing komunikacije Intesa Sanpaolo Banke BiH.

Vaš preglednik je prestar, molimo unaprijedite vaš preglednik! Možete također instalirati Google Chrome klikom na ovaj text, koji je jedan od najboljih preglednika trenutno na tržištu i potpuno je besplatan.

×