INTESA SANPAOLO BANKA BIH SREBRNI SPONZOR 51. INTERNACIONALNOG TETARSKOG FESTIVALA MESS

INTESA SANPAOLO BANKA BIH SREBRNI SPONZOR 51. INTERNACIONALNOG TETARSKOG FESTIVALA MESS

FESTIVAL MESS PARTNER OD POVJERENJA  AKADEMSKE I POSLOVNE ZAJEDNICE

 (Sarajevo, 21. septembra, 2011) Današnjim potpisivanjem ugovora o sponzorstvu Intesa Sanpaolo Banka BiH postala je srebrni sponzor 51. Internacionalnog teatarskog festivala MESS, donirajući iznos od 20.000KM.

Prilikom svečanog potpisivanja sponzorskog ugovora, Dino Mustafić, direktor Festivala MESS zahvalio je Intesa Sanpaolo banci BiH kao društveno-odgovornoj kompaniji koja je odlučila da i ove godine bude partner Festivala. „Posebno cijenimo pažnju partnera koji imaju senzibilitet za razvoj i ulaganje u visoku kulturu, što Festival MESS nesumnjivo jeste“, naglasio je Mustafić. Direktor Intesa Sanpaolo banke BiH, Almir Krkalić, istakao je kako je i ovogodišnja saradnja sa Festivalom MESS pokušaj pomoći bh. kulturi koja bukvalno preživljava. „Zadovoljstvo je biti partner tako važnom festivalu kao što je MESS koji postoji 51 godinu i sretni smo što smo dio ove priče“, zaključio je Krkalić. Oba direktora izrazili su nadu da će u narednim godinama podrška biti još izdašnija, te da će doprinijeti kontinuitetu kvalitetnih programa Festivala MESS.

Intesa Sanpaolo Banka BiH je takođe dala finansijsku podršku i internacionalnom BaletFestu, koji se takođe održava u Sarajevu od 23.09. do 3.10.2011. a čiji je dio programa takođe uvršten u ovogodišnji MESS.

Profesionalno usavršavanje

Dinamično i motivirajuće
okruženje

Izazovne projekte

Mogućnost napretka
u karijeri