ZA DAN ŠTEDNJE OSNOVCI POSJETILI POSLOVNICE BANKE U MOSTARU I ČITLUKU

ZA DAN ŠTEDNJE OSNOVCI POSJETILI POSLOVNICE BANKE U MOSTARU I ČITLUKU

SARAJEVO/MOSTAR/ ČITLUK, 31.10.2011. – Učenici  dva treća razreda VII Osnovne škole Mostar i  IV razred Osnovne škole “Fra Didak Buntić” Čitluk posjetili su danas povodom Dana štednje poslovnice Intesa Sanpaolo Banke d.d. BiH u tim gradovima.
Na brojna zanimljiva pitanja osnovaca odgovarali su zaposlenici ove Banke, a nakon obilaska poslovnog prostora dobili su i simbolične poklone.

Banka na ovaj način nastoji da najmlađe stanovnike obrazuje i stimuliše da se odgovorno odnose prema novcu i na pravi način raspolažu svojim ušteđenim kapitalom.
Intesa Sanpaolo Banka d.d. BiH će povodom obilježavanja Svjetskog dana štednje nagraditi svoje klijente koji su na dan  31.10.2011. otvorili Crispy dječiji štedni račun uz premiju.
Prvih 50 klijenata koji danas oroče štedni ulog za dječiju štednju dobiće na istu knjižicu 50 KM koje im poklanja Banka.

Crispy dječija štednja je novi  proizvod koji je koncipiran za najmlađe štediše. Intesa Sanpaolo Banka nudi dva modela dječije štednje: a'vista štedni račun u valuti KM ili eurima i nenamjenski oročeni depozit uz premiju, takođe u ove dvije valute.

Banka je ponudila atraktivne kamatne stope za ovu vrstu štednje.

Intesa Sanpaolo Banka d.d. BiH posluje na području cijele BiH i ima 48 poslovnica, a regionalni centri su u Sarajevu, Tuzli, Zenici, Mostaru i Banjaluci.

Profesionalno usavršavanje

Dinamično i motivirajuće
okruženje

Izazovne projekte

Mogućnost napretka
u karijeri