POSTAVLJANJEM FOTOGRAFIJA NA WEB STRANICU LIVE INSPIRE MOŽETE OSVOJITI PUTOVANJE ZA DVOJE U ITALIJU

POSTAVLJANJEM FOTOGRAFIJA NA WEB STRANICU LIVE INSPIRE MOŽETE OSVOJITI PUTOVANJE ZA DVOJE U ITALIJU

Na nivou Grupe Intesa Sanpaolo, čija je članica Intesa Sanpaolo Banka BiH,  počela je promotivna kampanja pod nazivom Live Inspire, u okviru koje učesnici koji postave fotografije nawww.liveinspire.com  mogu da u nagradnoj igri osvoje putovanje u Italiju  za dvije osobe.

Kampanja se vodi pod sloganom “Šta Vas danas inspiriše?” i ima za cilj promociju debitne karticeInspire, koja klijentima omogućava da plaćaju robu i usluge na rate  bez kamata i nakanada u firmama sa kojima Banka ima sklopljen ugovor. Prilikom putovanja u inostranstvo Inspire kartica omogućava podizanje gotovine bez naknada na bankomatima u 11 država gdje Intesa Sanpaolo ima svoje banke (Albaniji,Hrvatskoj, Egiptu, Mađarskoj, Italiji, Rumuniji, Rusiji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji i Ukrajini).  Ova nova debitna kartica dobiva se jednostavnim otvaranjem tekućeg računa u Intesa Sanpaolo Banci BiH.

Digitalna faza promocije Inspire kartice trajaće od 1.5.-31.7.2012. godine i sa tim ciljem je kreirana posebna web stranica: www.liveinspire.com putem koje će svi njeni posjetioci moći postavljati fotografije i na taj način kreirati najduži online baner na svijetu stvoren ikada.

Ujedno će, postavljanjem fotografija, automatski učestvovati i u nagradnoj igri u kojoj će pobjednici osvojiti putovanje za dvije osobe u najinspirativnija mjesta u Italiji. 
Ova kampanja je takođe podržana i na društvenim mrežama postavljanjem Live Inspire fan stranice na Facebooku, putem koje se svi njeni posjetioci mogu upoznati sa aktivnostima vezanim za ovu inicijativu.

Podijelite svoj momenat inspiracije sa drugim učesnicima iz cijelog svijeta, kreirajte najduži online baner na svijetu, upoznajte se sa prednostima koje vam može donijeti korištenje “Inspire” kartice, i  možda budete jedan od pobjednika koji će otputovati u Italiju. 

Profesionalno usavršavanje

Dinamično i motivirajuće
okruženje

Izazovne projekte

Mogućnost napretka
u karijeri