U ŽIVINICAMA OTVORENA POSLOVNICA INTESA SANPAOLO BANKE

U ŽIVINICAMA OTVORENA POSLOVNICA INTESA SANPAOLO BANKE

U  Živinicama je   u prisustvu klijenata i predstavnika lokalne zajednice svečano otvorena nova poslovnica Intesa Sanpaolo Banke d.d. BiH. 
Poslovnica se nalazi u Ulici Alije Izetbegovića bb i obavljaće sve vrste bankarskih poslova za pravna lica i stanovništvo.

“Na području Tuzlanskog kantona Intesa Sanpaolo Banka uspješno posluje već dugi niz godina  i nova poslovnica u Živinicama je deveta poslovna jedinica koja se nalazi na teritoriji sjeveroistočne Bosne. Na ovaj način približili smo se klijentima i ovog grada, s  obzirom da je područje Općine Živinice jedno od najnaseljenijih i sa vrlo prosperitetnom privredom i brojnim privrednim subjektima”, istakao je prilikom otvorenja direktor Filijale Tuzla Nedim Musić.

Gostima se obratio  i Amir Termiz, direktor Sektora poslova sa stanovništvom Intesa Sanpaolo Banke, ističući da  je Banka  peta po veličini u BiH i bilježi stalni rast u svim segemntima poslovanja.

“Stalnim širenjem poslovne mreže i njenom modernizacijom, podizanjem kvaliteta usluga kao i novim i konkurentnim bankarskim proizvodima nastojimo da pratimo potrebe klijenata u realizovanju njihovih planova”, istakao je direktor Termiz.

Načelnik Općine Živinice Hasan Muratović pozdravio je prisutne i istakao značaj otvorenja nove poslovnice Intesa Sanpaolo Banke za dalji razvoj privrede ovog područja i njenog stanovništva.

Povodom svečanog otvorenja Centru za djecu sa višestrukim smetnjama “Vrati mi osmjeh” Živinice uručena je donacija za podršku u daljem radu.

U poslovnici Banke u Živinicama radiće 4 zaposlenika.

Intesa Sanpaolo Banka BiH je članica Grupe Intesa Sanpaolo i posluje na području cijele BiH.