DJECA U POSJETI BANCI I NAGRADE ZA KLIJENTE POVODOM SVJETSKOG DANA ŠTEDNJE

DJECA U POSJETI BANCI I NAGRADE ZA KLIJENTE POVODOM SVJETSKOG DANA ŠTEDNJE

SARAJEVO 31.10.2012. – Intesa Sanpaolo Banka d.d. BiH je povodom obilježavanja Svjetskog dana štednje nagradila svoje klijente koji su na dan 31.10.2012. otvorili štedni račun tzv. Slobodnu štednju.

Prvih 50 klijenata koji su oročili ulog za Slobodnu štednju dobili su na istu knjižicu 50 KM koje im poklanja Banka.

Slobodna štednja  je vrsta oročene štednje koja klijentu omogućava da pored ugovorenog minimalnog iznosa od 500 KM odnosno 250 EUR vrši višekratne uplate i isplate na i sa računa. Kamatna stopa na Slobodnu štednju  zavisi od ugovorenog roka oročenja.

Osim ovog novog proizvoda Intesa Sanpaolo Banka nudi  i druge modele štednje:

  • Oročenje sredstava na 6 mjeseci uz kamatnu stopu od 3,00% godišnje uz policu osiguranja života gratis, što je jedinstvena ponuda na bh.tržištu;
  • Oročenje sredstava na 13 mjeseci uz kamatnu stopu od 3,33% godišnje
  • Oročenje sredstava na 25 mjeseci uz kamatnu stopu od 4,44% godišnje

Povodom Dana štednje djevojčice i dječaci vrtića „Leptirić“ kao i učesnici Radijske sekcije O.Š. Alija Nametak iz Sarajeva su posjetili prostorije Banke gdje su im predstavnici Banke uručili prigodne poklone.

Banka na ovaj način nastoji da najmlađe stanovnike obrazuje i stimuliše da se odgovorno odnose prema novcu i na pravi način raspolažu svojom ušteđevinom. S tim ciljem Banka u svojoj ponudi ima posebno prilagođenu dječiju štednju Crispy.

Profesionalno usavršavanje

Dinamično i motivirajuće
okruženje

Izazovne projekte

Mogućnost napretka
u karijeri