STUDENTSKO TAKMIČENJE U INTESA SANPAOLO BANCI BOSNA I HERCEGOVINA

STUDENTSKO TAKMIČENJE U INTESA SANPAOLO BANCI BOSNA I HERCEGOVINA

Intesa Sanpaolo Banka Bosna i Hercegovina je po drugi put proglasila pobjednike studentskog takmičenja Customer Satisfaction University Award 2012.

Kao i prošle godine, tako i u okviru ovogodišnjeg studentskog takmičenja, 12 učesnika je imalo priliku da izrazi svoje prijedloge za poboljšanje bankarskih proizvoda i usluga. 
Banka je u ovom međunarodnom projektu sarađivala sa Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Sarajevu i Univerzitetom Sarajevo School of Science and Technology.

Pobjednici iz oblasti implementacije su: Almina Alić, studentica Ekonomskog fakulteta, Univerzitet u Sarajevu i Mirza Bukva student Univerziteta Sarajevo School of Science and Technology.

Pobjednici iz oblasi inovacije su: Ines Alić, studentica Ekonomskog fakulteta, Univerzitet u Sarajevu i Dina Grebo studentica Univerziteta Sarajevo School of Science and Technology. 
Pobjednici takmičenja, čiji su radovi od strane komisije proglašeni najboljim, pored Certifikata su dobili novčane nagrade i mogućnost obavljanja plaćene prakse u Banci. Također ostalih osam učesnika je dobilo Certifikat i novčanu nagradu za učešće u projektu.

Pobjednike očekuje novo takmičenje u Milanu, gdje će se takmičiti sa pobjedničkim studentima iz drugih zemalja članica Intesa Sanpaolo Grupe. 
Direktorica Direkcije HR i Organizacija Edina Smajović smatra da ovakvi projekti pružaju priliku mladim ljudima da pokažu svoja znanja i kreativnost te se nada da će neki od njih u budućnosti i biti dio tima Intesa Sanpaolo Banke.

Prilikom dodjele Certifikata, direktor Sektora poslova sa stanovništvom Amir Termiz je istakao da je komisija imala težak zadatak kod odabira pobjednika, obzirom da su sve grupe bile inovativne i kreativne, svaka na svoj način.

Profesionalno usavršavanje

Dinamično i motivirajuće
okruženje

Izazovne projekte

Mogućnost napretka
u karijeri