USLUGA MOBILNO BANKARSTVO NOVO U PONUDI INTESA SANPAOLO BANKE BIH

USLUGA MOBILNO BANKARSTVO NOVO U PONUDI INTESA SANPAOLO BANKE BIH

Prateći savremene tehnološke trendove i potrebe klijenata Intesa Sanpaolo Banka je  ponudila bh. tržištu uslugu mobilnog bankarstva pod nazivomm-Intesa.

Mobilno bankarstvo m-Intesa je usluga Banke koja korisniku omogućava obavljanje finansijskih transakcija i pregled stanja na računima putem mobilnog uređaja (mobitela) sa bilo kojeg mjesta gdje se nalazi  i u vrijeme kada mu to odgovara.

Korisnik ove usluge ima uvid u sve proizvode koje koristi u Intesa Sanpaolo Banci (računi,štednja, krediti i kartice), te može vršiti plaćanje u BiH, obavljati usluge transfera novca i konverzije, kao i koristiti druge pogodnosti.

Za korištenje usluge mobilnog bankarstva potrebno je da korisnik ima otvoren tekući račun u Intesa Sanpaolo Banci i potpiše odgovarajući ugovor o korištenju m-Intesa usluge.

Sa odgovarajućeg marketa („Google Play“ ili „App Store“) korisnik usluge m-Intesa preuzima i instalira aplikaciju na svoj mobilni uređaj i pristupa usluzi m-Intesa.

Usluga mobilnog bankarstva m-Intesa može se koristiti na iPhone mobilnim uređajima i uređajima s Android operativnim sistemom.

Sve dodatne informacije o m-Intesa usluzi klijenti mogu dobiti na web stranici Intesa Sanpaolo Banke BiH, u njenim  poslovnicama ili pozivom na besplatni info telefon 080 020 307.

Profesionalno usavršavanje

Dinamično i motivirajuće
okruženje

Izazovne projekte

Mogućnost napretka
u karijeri