Usluga mobilnog bankarstva dostupna i za Windows phone 8 operativni sistem

Usluga mobilnog bankarstva dostupna i za Windows phone 8 operativni sistem

Sarajevo, 9.04.2014.- Intesa Sanpaolo Banka BiH je prva banka na bh.tržištu koja je uslugu mobilnog bankarstva proširila i na Windows Phone 8 operativni sistem.

Mobilno bankarstvo m-Intesa je usluga koja korisniku omogućava obavljanje finansijskih transakcija i pregled stanja na računima putem mobilnog uređaja sa bilo kojeg mjesta i u vrijeme kada mu to odgovara.

Korisnik ove usluge ima uvid u sve proizvode koje koristi u Intesa Sanpaolo Banci (računi, štednja, krediti i kartice), te može vršiti plaćanje u BiH, obavljati usluge transfera novca i konverzije, kao i koristiti druge pogodnosti.

Za korištenje usluge mobilnog bankarstva potrebno je da korisnik ima otvoren tekući račun u Intesa Sanpaolo Banci i potpiše odgovarajući ugovor o korištenju m-Intesa usluge.

Sa odgovarajućeg marketa („Google Play“ ,„App Store“ ili „Windows Store“) korisnik usluge m-Intesa preuzima i instalira aplikaciju na svoj mobilni uređaj i pristupa usluzi m-Intesa.

Sve dodatne informacije o m-Intesa usluzi klijenti mogu dobiti u poslovnicama Intesa Sanpaolo Banke  BiH, pozivom na besplatni info telefon 080 020 307.