Intesa Sanpaolo Banka otvorila poslovnicu u Istočnom Sarajevu

Intesa Sanpaolo Banka otvorila poslovnicu u Istočnom Sarajevu

SARAJEVO, 28.DECEMBAR 2015. – U cilju jačanja i unapređenja poslovanja na području Republike Srpske, Intesa Sanpaolo Banka d.d. Bosna i Hercegovina danas je svečano otvorila vrata nove poslovnice u Istočnom Sarajevu.

Svečano presijecanje vrpce su zajedno sa izvršnim direktorom Intesa Sanpaolo Banke  Amirom Termizom obavili načelnik Opštine Istočno Novo Sarajevo Ljubiša Ćosić i gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Samardžija.

„Intesa Sanpaolo Banka pokriva cijeli teritorij Bosne i Hercegovine. U Republici Srpskoj Banka već dugi niz godina uspješno posluje u Banjaluci, Prijedoru i Bijeljini. Veliki interes za našim konkurentnim proizvodima i uslugama opredijelili su nas da naša vrata otvorimo i u Istočnom Sarajevu. Želja nam je da stanovništvu, a i privredi ponudimo pristupačne uslove poslovanja i time doprinesemo razvoju lokalne zajednice“, istakao je prilikom svečanog otvorenja izvršni direktor Banke Amir Termiz.

Poslovnica je otvorena na adresi Stefana Nemanje bb, i obavljaće sve vrste bankarskih poslova za stanovništvo i pravna lica. U prvom periodu će raditi 4 zaposlenika.

„Želim da izrazim nadu i sigurnost da će Intesa Sanpaolo Banka biti veoma značajna finansijska institucija na području naše opštine i grada Istočno Sarajevo, te da će svojim djelovanjem predstavljati podršku i partnera u radu sa stanovništvom, privatnim preduzećima i javnim institucijama“, rekao je Ljubiša Ćosić, načelnik opštine Istočno Sarajevo.

Povodom početka rada Intesa Sanpaolo Banka je donirala sredstva za uređenje dječijeg igrališta u gradskom parku “Gavrilo Princip”u Istočnom Sarajevu.
 

Profesionalno usavršavanje

Dinamično i motivirajuće
okruženje

Izazovne projekte

Mogućnost napretka
u karijeri