Intesa Sanpaolo Banka BiH i Ljekarska komora ZE-DO kantona potpisale ugovor o poslovnoj saradnji

Intesa Sanpaolo Banka BiH i Ljekarska komora ZE-DO kantona potpisale ugovor o poslovnoj saradnji

ZENICA, 9.11.2018.- Jučer su u Zenici predstavnici Intesa Sanpaolo Banke BiH i Ljekarske komore Zeničko-dobojskog kantona potpisali ugovor o uspostavljanju i održavanju međusobne dugoročne poslovne saradnje.

“Intesa Sanpaolo Banka je kreirala posebnu ponudu za sve članove Ljekarske komore Zeničko-dobojskog kantona, koja pruža povoljnije uslove finansiranja njenih članova i druge brojne pogodnosti. Tu prije svega ističemo posebne ponude za sve proizvode i usluge Banke i individualan pristup njenim članovima. Intesa Sanpaolo Banka BiH ima u planu ostvariti i sličnu saradnju sa ljekarskim komorama i u drugim kantonima, kao i na nivou Federacije BiH”,  istakao je Enes Zukić direktor Filijale Intesa Sanpaolo Banke u Zenici.

“Jedan od statutarnih ciljeva Ljekarske komore ZE-DO kantona je  zadovoljavanje stručnih i individualnih potreba ljekara, i upravo ovim ugovorom  sa Intesa Sanpaolo Bankom mi obezbjeđujemo našim članovima povlašteniju poziciju kod odobravanja kredita, ali i drugih bankarskih proizvoda i usluga”, istakli su predstavnici ove Komore.

Potpisivanju sporazuma u ime Ljekarske komore Zeničko-dobojskog kantona prisustvovao je predsjednik Komore prim.dr Tarik Kapidžić i predsjednica Izvršnog odbora Ljekarske komore prim.dr Elvira Ljevaković.

Profesionalno usavršavanje

Dinamično i motivirajuće
okruženje

Izazovne projekte

Mogućnost napretka
u karijeri