Intesa Sanpaolo Banka BiH partner “Sarajevo Streeat Food Festivala”

Intesa Sanpaolo Banka BiH partner “Sarajevo Streeat Food Festivala”

Posebna karakteristika ovog festivala je Cashless Zona, jer se sve usluge i proizvodi plaćaju isključivo bankovnim karticama, što su omogućili partneri Intesa Sanpaolo Banka BiH, Mastercard i kompanija Payten, kao dio Asseco grupacije.


SARAJEVO, 4.07.2019.-Intesa Sanpaolo Banka BiH i ove godine je partner „Sarajevo Streeat Food Festivala“(SSFF), koji će se održati na Trgu Oslobođenja – Alija Izetbegović od 1. do 25. avgusta 2019. 

Organizator Festivala  agencija  „Pro Optimus“,  najavila  da će SSFF  posjetiocima ponuditi raznovrsne gastronomske proizvode. Osim vrhunske hrane, na live stage-u festivala biće održane cjelodnevne zabave za djecu i odrasle, nastupi DJ-eva, mnogobrojnih bendova i plesnih evenata, a bitno je napomenuti da je za sve navedeno ulaz besplatan. Posebna karakteristika ovog festivala je Cashless Zona, jer se sve usluge i proizvodi plaćaju isključivo bankovnim karticama, što su omogućili partneri Intesa Sanpaolo Banka BiH, Mastercard i kompanija Payten, kao dio Asseco grupacije.

“Plaćanje na Sarajevo Streeat Food Festivalu će i ove godine biti jednostavno i brzo, a prije svega sigurno jer Intesa Sanpaolo Banka BiH, kao partner Festivala, omogućava bezgotovinsko i beskontaktno plaćanje. Prošle godine smo uspješno podržali prvi Festival,  koji se pokazao jako efikasan i prihvaćen od strane posjetitelja, tako da smo rado prihvatili poziv za učešće i na ovogodišnjem festivalu. Intesa Sanpaolo Banka na ovaj način nastavlja sa uspješnom praksom promocije kartičnog plaćanja i  korištenja novih tehnologija”,istakla je Lejla Dizdarević, direktorica Direkcije za PR i marketing komunikacije Intesa Sanpaolo Banke BiH

Plaćanje na SSFF će se  moći vršiti kreditnim i debitnim karticama svih banaka, a svi oni koji ne posjeduju nijednu, na blagajni festivala će moći izvršiti kupovinu specijalizirane kartice koja će biti dostupna u različitim apoenima.

Profesionalno usavršavanje

Dinamično i motivirajuće
okruženje

Izazovne projekte

Mogućnost napretka
u karijeri