Velika nagradna igra Intesa Sanpaolo Banke BiH i promocija novog dizajna Mastercard kartice

Velika nagradna igra Intesa Sanpaolo Banke BiH i promocija novog dizajna Mastercard kartice

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi osnovni i dodatni korisnici Mastercard kartica Intesa Sanpaolo Banke, koji u periodu trajanja nagradne igre naprave minimalno jednu transakciju u iznosu ne manjem od 50,00 KM. Sretni dobitnici sami biraju destinaciju na koju će otputovati.

Sarajevo, 04.07.2019.- Intesa Sanpaolo Banka u saradnji sa kompanijom Mastercard pokrenula je veliku nagradnu igru za korisnike Mastercard kartica pod nazivom “Sa Mastercard karticom osvoji putovanje iz snova!”.

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju sva fizička lica sa prebivalištem u Federaciji BiH, korisnici  Mastercard kartica  izdatih od strane Intesa Sanpaolo Banke, koji u periodu od 01.07.2019. do 31.08.2019. naprave minimalno jednu transakciju  u vrijednosti od 50,00 KM i više na bankomatima i prodajnim mjestima u zemlji i inostranstvu ili putem interneta. 

Svako plaćanje se računa – što više puta korisnik kartice u toku trajanja nagradne igre plati Mastercard karticom Intesa Sanpaolo Banke, ima veće šanse da osvoji neku od vrijednih nagrada – tri vaučera za putovanja u vrijednosti od 2.000 KM i glavnu nagradu – vaučer za putovanje u vrijednosti od 4.000 KM. Sretni dobitnici sami biraju destinaciju na koju će otputovati, u vrijednosti osvojene nagrade.

“Nagradna igra “Sa Mastercard karticom osvoji putovanje iz snova!” osim nagrađivanja naših vjernih klijenata je prilika da promovišemo i novi dizajn Mastercard kartice, kao i nove funkcionalnosti koja sada omogućava beskontaktno plaćanje do 30 KM bez korištenja PIN-a i dodatnu sigurnost prilikom internet kupovine, 3D-Secure. Intesa Sanpaolo Banka konstantno radi na razvoju kartičnog poslovanja, prati i  implementira nova tehnološka dostignuća kako bismo unaprijedili iskustvo plaćanja naših klijenata”, istakao je je Amir Termiz, član Uprave Intesa Sanpaolo Banke BiH.

Profesionalno usavršavanje

Dinamično i motivirajuće
okruženje

Izazovne projekte

Mogućnost napretka
u karijeri