U poslovnicama Intesa Sanpaolo Banke obilježen Svjetski dan štednje

U poslovnicama Intesa Sanpaolo Banke obilježen Svjetski dan štednje

Sarajevo, 31.10.2019.- Djeca predškolskog i školskog uzrasta posjetila su poslovnice Intesa Sanpaolo Banke širom BiH i na prigodan način obilježila Svjetski dan štednje.

Mali gosti u Sarajevu, Banjaluci, Živinicama, Ljubuškom, Zenici i Novom Travniku zaposlenicima su donijeli svoje likovne radove i ukrasili njihov radni prostor, a Banka ih je obradovala darovima i podsjetila ih kako je od najranijeg djetinjstva važno sticati naviku racionalnog trošenja.

Intesa Sanpaolo Banka je takođe svojim vjernim pratiocima na facebook stranici obezbijedila prigodne nagrade, promovišući tako značaj štednje u svakodnevnom životu.

Grupa Intesa Sanpaolo, u čijem je sastavu Intesa Sanpaolo Banka BiH, obilježila je različitim aktivnostima i edukativnim sadržajima sedmicu štednje  u svim državama gdje ima svoje banke-kćerke. Ova međunarodna inicijativa Intese Sanpaolo i Muzeja štednje u Torinu provodi se već nekoliko godina pod motom “Umjetnost štednje” i jedan je od značajnih projekata društvene odgovornosti.

Profesionalno usavršavanje

Dinamično i motivirajuće
okruženje

Izazovne projekte

Mogućnost napretka
u karijeri