Povratak u školske klupe uz popuste za plaćanje ”Visa Inspire” karticom

Povratak u školske klupe uz popuste za plaćanje ”Visa Inspire” karticom

Iako se početak školske 2020./2021. godine razlikuje od svih koje su do sada bili, jedna stvar ostaje zajednička i nepromijenjena. Naravno, radi se o značajnim izdvajanjima iz porodičnih, kućnih budžeta koje početak nove školske godine nosi za roditelje i staratelje učenika i učenica. Specifičnost ove godine je da će, uz knjige i školske potrepštine, u nastupajućoj godini biti potrebno osigurati i računare i laptope koji će poslužiti u online nastavi.

Intesa Sanpaolo Banka BiH je u saradnji sa partnerima Svjetlostkomerc, Astra Borovo i ProComp d.o.o. pripremu za polazak u školu olakšala osiguravanjem posebnih popusta za plaćanje “Visa Inspire” karticom i to u periodu od 01. do 15.09.2020. godine, za prvih 150 kupaca:

SVJETLOST knjižare 10% popusta na udžbenike i kompletan školski asortiman!

Astra Borovo web –shop www.astra.ba  10% popusta na dječiju kolekciju (na artikle koji su već na popustu kao i na artikle iz nove kolekcije iz  kategorije dječija kolekcija brandova IMAC, SKECHERS, FRODDO, GEOX i PRIMIGI.)  

ProComp web-shop www.procomp.ba 10% popusta na akcijsku ponudu artikala iz kategorije laptopa, mobitela, tableta i računara.

 Uživajte u kupovini i ostvarite popuste uz “Visa Inspire” karticu.


Pripremili smo vam i školski raspored časova kojeg možete preuzeti na ovom linku.

Profesionalno usavršavanje

Dinamično i motivirajuće
okruženje

Izazovne projekte

Mogućnost napretka
u karijeri