The Banker: Intesa Sanpaolo dobila nagradu “Banka godine u Italiji”

The Banker: Intesa Sanpaolo dobila nagradu “Banka godine u Italiji”

Intesa Sanpaolo, matična banka PBZ Grupe, čija je članica Intesa Sanpaolo Banka BiH, ponovo je izabrana za “Banku godine u Italiji” (Bank of the Year in Italy), a prema The Bankeru uglednoj publikaciji Financial Times Grupe.

ISP-Headquarters

Nagrada “Banka godine u Italiji 2021.” dodijeljena je za ulogu Intese Sanpaolo u pružanju stabilnosti i podršci zajedničkim naporima za oporavak od pandemije – područja u kojima se Grupa istakla.

The Banker je također nagradio i inostrani učinak Grupe. Intesa Sanpaolo Bank Albanija kao “Banka godine za bankarstvo u zajednici 2021.” (Bank of the Year for Banking in the Community 2021), priznanje za podršku pruženu lokalnim zajednicama tokom pandemije, uključujući finansijsko obrazovanje za djecu i ekonomsko osnaživanje žena.

U 2020. godini The Banker je Intesu Sanpaolo proglasio i “Bankom godine u zapadnoj Evropi” – prvi put da je italijanska banka dobila nagradu – kao i “Bankom godine u Italiji”.

Nagrade “Bank of the Year” odaju priznanje vodećim svjetskim institucijama nakon neovisnog i analitički provedenog procesa od strane panela ocjenjivačkog suda.

Profesionalno usavršavanje

Dinamično i motivirajuće
okruženje

Izazovne projekte

Mogućnost napretka
u karijeri