Svečano otvorena nova poslovnica Intesa Sanpaolo Banke u Mostaru

Svečano otvorena nova poslovnica Intesa Sanpaolo Banke u Mostaru

Mostar 12.12.2022. godine, Svečanim presijecanjem vrpce danas je zvanično otvorena nova poslovnica Intesa Sanpaolo Banke “Rondo” koja se nalazi na adresi Kralja Petra Krešimira IV bb u okviru istoimenog tržnog centra (Rondo Lamela D). Ova poslovnica ustvari je preseljena iz Poslovnice Avenija koja je poslovala na adresi Kralja Tomislava 61.

Poslovnica-Rondo-Mostar

Nova Poslovnica Rondo osim promjene lokacije izdvojit će se i po svom unutrašnjem uređenju i funkcionalnostima, koji su u skladu sa posljednjim standardima Grupe Intesa Sanpaolo.

“Veliko nam je zadovoljstvo da smo današnjim otvaranjem Poslovnice Rondo u Mostaru u mogućnosti ponuditi našim klijentima jedan posve novi koncept poslovanja koji smo do sada primijenili na nekoliko novih ili renoviranih poslovnica u BiH. Naime svi stanovnici Mostara od sada će moći na drugačiji način i kvalitetnije iskustvo realizirati svoje zahtjeve, te uživati u mnogo prijatnijoj atmosferi u novouređenoj poslovnici. , izjavio je Marco Trevisan, predsjednik Uprave Intesa Sanpaolo Banke.

Svečanosti povodom otvaranja nove poslovnice, pridružio se i Marco Di Ruzza, ambasador Republike Italije u Bosni i Hercegovini, koji je ovom prilikom izjavio: “Veliko mi je zadovoljstvo što prisustvujem današnjem otvaranju nove poslovnice Intesa Sanpaolo Banke ovdje u Mostaru. Pored toga što je Intesa Sanpaolo Banka protagonist italijanskog prisustva u BiH, ona je i član Udruženja italijanskih privrednika u BiH čiji je, između ostalog, cilj jačanje trgovačkih i privrednih odnosa u BiH. Ova nova poslovnica više je od pukog znaka širenja mreže banke: ona je simbol predanosti italijanske poslovne zajednice budućnosti i prosperitetu ove zemlje”.

Donacija-Los-Rosales-1

Kako bi ovu svečanost upriličili na jedan poseban način, Intesa Sanpaolo Banka se odlučila da dodijeli donaciju u iznosu od 3.000 KM Centru za djecu i omladinu s posebnim potrebama “Los Rosales” iz Mostara, a tim povodom Mirna Mezit, direktorica Centra je izjavila: “Intesa Sanpaolo Banka je ponovo pokazala da je društveno odgovorna banka i da misli na najranjivije kategorije našeg društva. Za Centar ‘Los Rosales’ ova donacija je od velikog značaja, jer ćemo ovom donaciju dodatno omogućiti bolje uslove za boravak naših korisnika u Centru i nabaviti materijal potreban za rad. Veliko hvala Intesa Sanpaolo Banci koja je odlučila da svoj uspjeh podijeli s nama, jer uspjeh je pravi onda kada se dijeli i kada u njemu učestvuju i drugi.”

Intesa Sanpaolo Banka je od 1.12.2022. pa sve do 31.1.2023. godine pripremila posebnu ponudu. Naime, svi klijenti Poslovnice Rondo koji u navedenom periodu odluče otvoriti tekući račun, ugovoriti elektronske usluge ili neki od IN paketa bit će oslobođeni plaćanja naknade u periodu od 3 mjeseca.  

Radno vrijeme poslovnice je svakog radnog dana od ponedjeljka do petka u periodu od 8:00 do 16:30.

Profesionalno usavršavanje

Dinamično i motivirajuće
okruženje

Izazovne projekte

Mogućnost napretka
u karijeri