alt=”Aktiviraj m-Intesu i osvoji nagradu” title=”Aktiviraj m-Intesu i osvoji nagradu”/>

Aktiviraj m-Intesu i osvoji nagradu

Uz aktivaciju usluge mobilnog bankarstva m-Intesa do jedne od devet vrijednih nagrada!

Svakog mjeseca će biti dodijeljene po tri nagrade: MS-ENERGY-elektricni-romobil,Samsung-Galaxy-A41 i CANYON-Smart-watch.

 

Kada?

Nagradna igra traje od 1.12.2020. do 28.02.2021.godine i  svakog mjeseca se dodjeljuju po tri nagrade.

 

Šta treba napraviti?

Aktivirajte m-Intesa uslugu i obavite najmanje jednu transakciju u unutrašnjem platnom prometu.

Ugovorite m-Intesa uslugu putem online zahtjeva

 

Kako sudjelovati?

Svi klijenti  sa prebivalištem na teritoriji Federacije BiH koji  u periodu od 1.12.2020. do 28.02.2021. postanu korisnici usluge m-Intesa i obave najmanju jednu transakciju učestvuju u nagradnoj igri.

Broj transakcija se odnosi na mjesec koji je prethodio mjesecu u kojem je planirano izvlačenje dobitnika. Pravo na učešće u Nagradnoj igri imaju isključivo klijenti, učesnici Nagradne igre, koji se na dan izvlačenja nalaze u A kategoriji otplate svih svojih kreditnih zaduženja u Intesa Sanpaolo Banci d.d. BiH,  te ako ugovorni odnos između učesnika i Banke nije prestao do trenutka izvlačenja nagrada.

Ulazak u jedinstvenu bazu podataka je automatizovan, te za učestvovanje u nagradnoj igri nije potrebna nikakva dodatna prijava.

U nagradnu igru ne ulaze iznosi koje Intesa Sanpaolo Banka d.d. BiH naplaćuje od korisnika kartice na ime upisnine i članarine ili bilo koje druge naknade/kamate koju Intesa Sanpaolo Banka d.d. BiH zaračunava za uslugu, kao ni transferi ni ino plaćanja.

Zaposlenici Banke, kao ni članovi njihove uže porodice nemaju pravo učestvovanja u Nagradnoj igri.

 

Šta osvojiti?

Banka je osigurala ukupan fond od devet robnih nagrada, odnosno tri nagrade mjesečno, za sva tri mjeseca trajanja nagradne igre, i to: 1. nagrada: romobil 2. nagrada: telefon 3. nagrada: sat.

 

Način izvlačenja dobitnika

Izvlačenje dobitnika Nagradne igre biće izvršeno elektronskim putem, metodom slučajnog uzorka (odabira), uz prisustvo Komisije za izvlačenje, sastavljene od najmanje tri zaposlenika Banke, koji će pratiti regularnost izvlačenja, tj. ispravnost, tok i način nagradnog izvlačenja i o tome sačiniti zapisnik.

 

Vrijeme izvlačenja i objava rezultata

Nagradna izvlačenje će biti održana:

  • 06.01.2021. godine 3 (tri) mjesečne nagrade
  • 03.02.2021. godine 3 (tri) mjesečne nagrade
  • 03.03. 2021. godine 3 (tri) mjesečne nagrade

 

Svaki učesnik nagradne igre može biti dobitnik samo jedne nagrade iz nagradnog fonda. Ako se tokom izvlačenja dogodi da bilo koji od učesnika bude izvučen kao dobitnik više od jednog puta, izvlačenje će se nastaviti sve dok svi dobitnici ne budu različiti Učesnici.

 

Pravila nagradne igre