Nazovite nas

080 020 307

Poslovnice Bankomati

Usluga mobilnog bankarstva dostupna i za Windows phone 8 operativni sistem


Sarajevo, 9.04.2014.- Intesa Sanpaolo Banka BiH je prva banka na bh.tržištu koja je uslugu mobilnog bankarstva proširila i na Windows Phone 8 operativni sistem.

Mobilno bankarstvo m-Intesa je usluga koja korisniku omogućava obavljanje finansijskih transakcija i pregled stanja na računima putem mobilnog uređaja sa bilo kojeg mjesta i u vrijeme kada mu to odgovara.

Korisnik ove usluge ima uvid u sve proizvode koje koristi u Intesa Sanpaolo Banci (računi, štednja, krediti i kartice), te može vršiti plaćanje u BiH, obavljati usluge transfera novca i konverzije, kao i koristiti druge pogodnosti.

Za korištenje usluge mobilnog bankarstva potrebno je da korisnik ima otvoren tekući račun u Intesa Sanpaolo Banci i potpiše odgovarajući ugovor o korištenju m-Intesa usluge.

Sa odgovarajućeg marketa („Google Play“ ,„App Store“ ili „Windows Store“) korisnik usluge m-Intesa preuzima i instalira aplikaciju na svoj mobilni uređaj i pristupa usluzi m-Intesa.

Sve dodatne informacije o m-Intesa usluzi klijenti mogu dobiti u poslovnicama Intesa Sanpaolo Banke  BiH, pozivom na besplatni info telefon 080 020 307.

Vaš preglednik je prestar, molimo unaprijedite vaš preglednik! Možete također instalirati Google Chrome klikom na ovaj text, koji je jedan od najboljih preglednika trenutno na tržištu i potpuno je besplatan.

×