Nazovite nas

080 020 307

Poslovnice Bankomati

Sigurno i jednostavno mobilno bankarstvo za mala preduzeća i obrtnike


Vrijeme nikad nije bilo vrijednije, a moderna vremena zahtijevaju i savremene načine poslovanja. Svjesni ovog konstantnog imperativa u poslovnom svijetu, u Intesa Sanpaolo Banci pokrenuta je m-Intesa aplikacija namijenjena malim preduzećima i obrtnicima. 

Mobilno bankarstvo za poslovne korisnike m-Intesa  osim značajne uštede vremena prilikom obavljanja svakodnevnih bankarskih obaveza omogućava i jednostavno, brzo i sigurno izvršenje finansijskih transakcija i pregled stanja svih računa firme korištenjem smartphone/tablet uređaja. Aplikacija je dostupna svim klijentima Intesa Sanpaolo Banke, a njena instalacija i proces registracije su u potpunosti pojednostavljeni. Dovoljno je da posjedujete 'pametni' uređaj, jer bez obzira na to koji operativni sistem koristite (iOS, Android, Windows), m-Intesa aplikaciju ćete bez problema pronaći u odgovarajućoj 'trgovini' aplikacijama.

Jednom kada novi korisnici instaliraju svoju aplikaciju moći će uživati u brojnim pogodnostima. Pregled računa, plaćanja unutar zemlje, transfer novca, pregled kartica, kursna lista, kalkulator valuta i interna obavještenja, samo su neke od korisnih značajki ove aplikacije, a sve ostale možete brzo i lako otkriti u samoj aplikaciji Intesa Sanpaolo Banke.  Dodatna pogodnost je pristup računima i fizičkog i pravnog lica putem jedne aplikacije.

Intesa Sanpaolo Banka ovom aplikacijom poklanja svim poslovnim korisnicima ono najvrijednije – vrijeme, koje su do sad morali izdvajati u znatno većoj mjeri na različite svakodnevne procedure tradicionalnog bankarstva. Uz to, mobilno bankarstvo omogućava konstantni pristup finansijskim sredstvima, po principu 24/7, čime je značajno unaprijeđena i fleksibilnost platnog prometa.

Dodatne informacije o m-Intesa mobilnom bankarstvu za poslovne korisnike možete dobiti pozivom na besplatni broj telefona 080 020 307, direktno kod vašeg voditelja poslovnog odnosa, kao i u bilo kojoj poslovnici Intesa Sanpaolo Banke.

Vaš preglednik je prestar, molimo unaprijedite vaš preglednik! Možete također instalirati Google Chrome klikom na ovaj text, koji je jedan od najboljih preglednika trenutno na tržištu i potpuno je besplatan.

×