Nazovite nas

080 020 307

Poslovnice Bankomati

Velika nagradna igra Intesa Sanpaolo Banke BiH i promocija novog dizajna Mastercard kartice


Pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi osnovni i dodatni korisnici Mastercard kartica Intesa Sanpaolo Banke, koji u periodu trajanja nagradne igre naprave minimalno jednu transakciju u iznosu ne manjem od 50,00 KM. Sretni dobitnici sami biraju destinaciju na koju će otputovati.

Sarajevo, 04.07.2019.- Intesa Sanpaolo Banka u saradnji sa kompanijom Mastercard pokrenula je veliku nagradnu igru za korisnike Mastercard kartica pod nazivom "Sa Mastercard karticom osvoji putovanje iz snova!".

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju sva fizička lica sa prebivalištem u Federaciji BiH, korisnici  Mastercard kartica  izdatih od strane Intesa Sanpaolo Banke, koji u periodu od 01.07.2019. do 31.08.2019. naprave minimalno jednu transakciju  u vrijednosti od 50,00 KM i više na bankomatima i prodajnim mjestima u zemlji i inostranstvu ili putem interneta. 

Svako plaćanje se računa - što više puta korisnik kartice u toku trajanja nagradne igre plati Mastercard karticom Intesa Sanpaolo Banke, ima veće šanse da osvoji neku od vrijednih nagrada – tri vaučera za putovanja u vrijednosti od 2.000 KM i glavnu nagradu – vaučer za putovanje u vrijednosti od 4.000 KM. Sretni dobitnici sami biraju destinaciju na koju će otputovati, u vrijednosti osvojene nagrade.

"Nagradna igra "Sa Mastercard karticom osvoji putovanje iz snova!" osim nagrađivanja naših vjernih klijenata je prilika da promovišemo i novi dizajn Mastercard kartice, kao i nove funkcionalnosti koja sada omogućava beskontaktno plaćanje do 30 KM bez korištenja PIN-a i dodatnu sigurnost prilikom internet kupovine, 3D-Secure. Intesa Sanpaolo Banka konstantno radi na razvoju kartičnog poslovanja, prati i  implementira nova tehnološka dostignuća kako bismo unaprijedili iskustvo plaćanja naših klijenata", istakao je je Amir Termiz, član Uprave Intesa Sanpaolo Banke BiH.

 

 

Vaš preglednik je prestar, molimo unaprijedite vaš preglednik! Možete također instalirati Google Chrome klikom na ovaj text, koji je jedan od najboljih preglednika trenutno na tržištu i potpuno je besplatan.

×