Nazovite nas

080 020 307

Poslovnice Bankomati

INTESA SANPAOLO BANKA BIH OMOGUĆAVA PRIMANJE I SLANJE NOVCA U INOSTRANSTVO PUTEM INTERNACIONALNE KOMPANIJE MONEYGRAM


DALLAS (Texas) / Sarajevo ( 12.11. 2013 ) - Građani u Bosni i Hercegovini sada će biti u mogućnosti slati i primati novac od porodice i prijatelja širom svijeta zahvaljujući sporazumu sklopljenom između MoneyGram, vodeće globalne kompanije  za prenos novca i  Intesa Sanpaolo Banke BiH, članice Intesa Sanpaolo Grupe. 

MoneyGram ovim ugovorom povećava broj klijenata u svakoj zemlji, koji mogu koristiti brzu i pouzdanu uslugu za prenos novca.

"MoneyGram se zalaže za širenje mreže kako bi se zadovoljile potrebe korisnika širom svijeta, uključujući i Bosnu i Hercegovinu ", rekao je Massimo Canovi , potpredsjednik kompanije za južnu Evropu  i dodao:
"Klijenti u tim zemljama su važni za nas, a mi smo uvjereni da će nam taj odnos   pomoći da kontinuiranim nastojanjima poboljšamo kvalitet i dostupnost naše usluge za prenos novca“.

„Konstantno širimo paletu proizvoda i usluga za naše klijente, koju smo sada obogatili i sa novom uslugom slanja novca putem MoneyGrama. Radi se o brzom i jednostavnom transferu novca putem ove svjetski poznate kompanije. Intesa Sanpaolo Banka je među prvim bankama u Bosni i Hercegovini koja pruža uslugu slanje novca putem MoneyGrama, kako za svoje klijente tako i za sve građane Bosne i Hercegovine“, kazao je Amir Termiz, direktor Sektora poslova sa stanovništvom u Intesa Sanpaolo Banci BiH, povodom sklapanja ugovora .

O Intesa Sanpaolo 

Intesa Sanpaolo Banka Bosna i Hercegovina je jedna od vodećih banaka na teritoriji Bosne i Hercegovine, s dugim kontinuitetom bankarskog poslovanja. Banka je u većinskom vlasništvu Intesa Sanpaolo Holding International SA , koja je u potpunom vlasništvu Intesa Sanpaolo SpA Milano, jedne od vodećih evropskih bankarskih grupacija. Intesa Sanpaolo je prisutna u više od 40 zemalja širom svijeta, dok u 12 zemalja u srednjoj i istočnoj Evropi i regiji Mediteranskog bazena djeluje preko svojih banaka-podružnica sa 1.500 agencija i opslužuje 8,4 miliona klijenata .
Intesa Sanpaolo Banka Bosna i prisutna je na cijeloj teritorij Bosne i Hercegovine sa svojom mrežom poslovnica i bankomata.

O MoneyGram International

MoneyGram International,vodeća kompanija za prenos novca, omogućava korisnicima koji se ne služe u potpunosti tradicionalnim finansijskim institucijama da zadovolje svoje finansijske potrebe. MoneyGram nudi usluge prenosa novca širom svijeta kroz globalnu mrežu od 327.000 agenata u mjestima - uključujući maloprodaju, međunarodne poštanske urede i finansijske institucije, u gotovo 200 zemalja. MoneyGram također nudi usluge plaćanje računa u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi. MoneyGram je uvrštena na NASDAQ berzi oznakom MGI. Da biste saznali više o prenosu novca ili plaćanju računa na jednom mjestu posjetite www.moneygram.com ili se povežite na Facebooku.

Vaš preglednik je prestar, molimo unaprijedite vaš preglednik! Možete također instalirati Google Chrome klikom na ovaj text, koji je jedan od najboljih preglednika trenutno na tržištu i potpuno je besplatan.

×