Nazovite nas

080 020 307

Poslovnice Bankomati

VISA KARTICOM PLAĆAJTE I OSVOJITE PUTOVANJE NA ZIMSKE OLIMPIJSKE IGRE U SOČIJU


Učešće u novoj nagradnoj igri pod nazivom „VISA karticom plaćajte i za Žanu navijajte“, koja će trajati od 17.10. do 15.11.2013. godine može vam omogućiti odlazak na Zimske olimpijske igre 2014 u Sočiju (Rusija).

Nagradni fond obezbjeđuje tri putovanja (za po dvije osobe) za vlasnike VISA kartica koji budu u navedenom periodu obavili kupovinu ovom karticom i koji prilikom izvlačenja budu imali najviše sreće. Ukupna vrijednosti nagradnog fonda iznosi 50.650,50 KM, a pojedinačna vrijednost jedne nagrade (vrijedi za dvije osobe) je 16.883,50 KM i obuhvata avio-karte sa aerodromskim taksama i smještaj tokom Zimskih olimpijskih igara u Sočiju.

Pravo na učešće u ovoj nagradnoj igri imaju svi vlasnici VISA kartice u poslovnim bankama na teritoriji BiH , uz uslov da su državljani BiH. Cilj nagradne igre je promocija poslovanja VISA karticom.

Vaš preglednik je prestar, molimo unaprijedite vaš preglednik! Možete također instalirati Google Chrome klikom na ovaj text, koji je jedan od najboljih preglednika trenutno na tržištu i potpuno je besplatan.

×