Nazovite nas

080 020 307

Poslovnice Bankomati

Intesa Sanpaolo Banka BiH i Visa donirali 22.000 KM za projekat NVO OTVORENA MREŽA


Sarajevo, 2.10.2015 godine – Intesa Sanpaolo Banka BiH i kompanija Visa donirali su 22.000 KM NVO OTVORENA MREŽA“  za projekat „Gradimo srcem BiH“.

„Treću godinu zaredom Intesa Sanpaolo Banka BiH, u saradnji sa kompanijom Visa, organizuje humanitarnu akciju „Inspirisani srcem“, u okviru koje se prikupljaju sredstva za građane, koji su iz različitih razloga zdravstveno i egzistencijalno ugroženi. Partner u ovim akcijama je NVO OTVORENA MREŽA, koja je i u 2015. godini nastavila sa podrškom bh. stanovništvu, stradalom u prošlogodišnjim poplavama. Banka i Visa su obezbijeđena sredstva od 22.000 KM  donirali za projekat „Gradimo srcem BiH“, istakla je Lejla Dizdarević, direktorica Direkcije za PR i marketing komunikacije Intesa Sanpaolo Banke BiH i dodala:

„Naši klijenti, koji su u vrijeme ove akcije plaćali karticama Visa Inspire, na svojevrstan način pomažu bh. građanima u teškoj materijalnoj situaciji. Zavisno od broja tih transakcija Intesa Sanpaolo Banka BiH je bez dodatnog troška za klijente, izdvojila donatorska sredstva i time se potvrdila kao društveno odgovorna kompanija. Ovim putem se zahvaljujemo svim našim klijentima, koji su učestvovali u našoj akciji“.

 „Intesa Sanpaolo Banka je po ko zna koji put pokazala svoju društvenu odgovornost i zaista mislim da je ovo pravi model saradnje između društveno odgovornih firmi i onih koji realizuju projekte na licu mjesta za one najugroženije. Ovaj put su udružena sredstva za izgradnju objekata za lica koja su svoje domove izgubila u poplavama. S druge strane, NVO OTVORENA MREŽA je pokazala put, kojim su krenuli svi, da bi oni koji su izgubili sve, dobili ne samo krov nad glavom, nego i svu potrebnu dokumentaciju i infrastrukturu za nastavak normalnog života“, kazao je Almir Čehajić-Batko, predsjednik NVO OTVORENA MREŽA, prilikom uručenja donacije. 

Vaš preglednik je prestar, molimo unaprijedite vaš preglednik! Možete također instalirati Google Chrome klikom na ovaj text, koji je jedan od najboljih preglednika trenutno na tržištu i potpuno je besplatan.

×