Nazovite nas

080 020 307

Poslovnice Bankomati

Intesa Sanpaolo Banka otvorila poslovnicu u Istočnom Sarajevu


SARAJEVO, 28.DECEMBAR 2015. - U cilju jačanja i unapređenja poslovanja na području Republike Srpske, Intesa Sanpaolo Banka d.d. Bosna i Hercegovina danas je svečano otvorila vrata nove poslovnice u Istočnom Sarajevu.

Svečano presijecanje vrpce su zajedno sa izvršnim direktorom Intesa Sanpaolo Banke  Amirom Termizom obavili načelnik Opštine Istočno Novo Sarajevo Ljubiša Ćosić i gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Samardžija.

„Intesa Sanpaolo Banka pokriva cijeli teritorij Bosne i Hercegovine. U Republici Srpskoj Banka već dugi niz godina uspješno posluje u Banjaluci, Prijedoru i Bijeljini. Veliki interes za našim konkurentnim proizvodima i uslugama opredijelili su nas da naša vrata otvorimo i u Istočnom Sarajevu. Želja nam je da stanovništvu, a i privredi ponudimo pristupačne uslove poslovanja i time doprinesemo razvoju lokalne zajednice“, istakao je prilikom svečanog otvorenja izvršni direktor Banke Amir Termiz.

Poslovnica je otvorena na adresi Stefana Nemanje bb, i obavljaće sve vrste bankarskih poslova za stanovništvo i pravna lica. U prvom periodu će raditi 4 zaposlenika.

„Želim da izrazim nadu i sigurnost da će Intesa Sanpaolo Banka biti veoma značajna finansijska institucija na području naše opštine i grada Istočno Sarajevo, te da će svojim djelovanjem predstavljati podršku i partnera u radu sa stanovništvom, privatnim preduzećima i javnim institucijama“, rekao je Ljubiša Ćosić, načelnik opštine Istočno Sarajevo.

Povodom početka rada Intesa Sanpaolo Banka je donirala sredstva za uređenje dječijeg igrališta u gradskom parku "Gavrilo Princip"u Istočnom Sarajevu.
 

Vaš preglednik je prestar, molimo unaprijedite vaš preglednik! Možete također instalirati Google Chrome klikom na ovaj text, koji je jedan od najboljih preglednika trenutno na tržištu i potpuno je besplatan.

×