alt=”Mastercard Revolving kreditna kartica” title=”Mastercard Revolving kreditna kartica”/>

Mastercard Revolving kreditna kartica

Mastercard kartica uz beskontaktnu tehnologiju plaćanja!

Mastercard pogodnosti

Dostupnost

U svakom trenutku imate pristup novcu neovisno o svojoj lokaciji

Praktično plaćanje

Beskontatno plaćanje za još bržu i jednostavniju kupovinu

Sigurnost

Sigurno online plaćanje uz 3D Secure program

Opšte informacije

Decoration image

Mastercard Revolving kreditna kartica

 


Mastercard kartica vam omogućava:

Kreditni limit do 10.000 KMInternacionalna kreditna kartica za korištenje na prodajnim i isplatnim mjestima u zemlji i širom svijetaBeskontaktno plaćanje
Servisiranje duga prema mogućnostima uz minimalnu uplatu od 3% iskorištenih sredstava do 15-og u mjesecuAutomatska naplata dospjelih obaveza sa tekućeg računa u BanciBesplatno slanje izvoda putem e-maila
Mogućnost podizanja gotovine do iznosa odobrenog limita na bankomatima, pridržavajući se dnevnog limita za podizanje gotovine od 1.000 KM

Za više informacija obratite se na:

Decoration image

Nove pogodnosti za sve korisnike Mastercard kartice Intesa Sanpaolo Banke

Zimske pogodnosti na Jahorini za korisnike Mastercard kartica

KV_skijalista---Jahorina-2023-pogodnosti-1200x628-Intesa-20

Dočekujući spremno novu zimsku sezonu Mastercard i Olimpijski centar Jahorina pripremili su posebne online pogodnosti za sve skijaše i korisnike Mastercard kartica u Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori. Zato posjetite webshop i obezbijedite svoje ski karte na vrijeme jer Mastercard vam je omogućio popuste u pretprodaji i sezoni za kupovinu šestodnevnih ski karata. Ostvarite 20% popusta* u pretprodaji na kupljenu šestodnevnu ski kartu sačuvanom Mastercard® karticom putem webshop.oc-jahorina.com.

Pogodnost vrijedi za sve sačuvane ili novosačuvane Mastercard kartice izdate u BiH, Srbiji i Crnoj Gori i odnosi se na sve kategorije skijaša.

Doživjeti filmsku magiju zajedno

 

Mastercard_Cinestar_INTESA

U saradnji sa CineStar kinima u BiH svi Mastercard korisnici mogu uživati u prednostima online kupovine kino ulaznica u okviru kampanje Doživjeti filmsku magiju , zajedno.
Koristite Mastercard® karticu Intesa Sanpaolo Banke za online kupovinu minimalno dvije kino ulaznice za bilo koji film koji se prikazuje u CineStar kinima u Bosni i Hercegovini ponedjeljkom i na poklon dobijate kupon za gratis ulaznicu za narednu posjetu kinu.
Pogodnosti se odnose na online kupovinu ulaznica za projekcije u CineStar kinima u Sarajevu , Banja Luci , Mostaru , Tuzli , Bihaću , Zenici i Prijedoru.

 

Uživajte u sigurnoj online kupovini!

 

mastercard

Sigurnost prije svega! Sve platne kartice Intesa Sanpaolo Banke učestvuju u 3D Secure programu. Primjena najnovijeg 3D Secure standarda omogućuje najviši nivo sigurnosti prilikom kupovine na online prodajnom mjestu koje podržava „Mastercard SecureCode“ za korisnike Mastercard kartice.

Za potvrdu transakcije izvršene na online prodajnom mjestu, dobit ćete jednokratni kod putem SMS poruke na registrovani broj mobitela u Banci.