Nazovite nas

080 020 307

Poslovnice Bankomati

IN paket za studente

Dođi po svoj IN paket Indeks, jer on sadrži sve što ti treba, za samo 3,00 KM mjesečno. 


S upisom na fakultet počinje i razdoblje osamostaljivanja i veće odgovornosti. Kako bismo ti pomogli da zakoračiš u svijet finansijske samostalnosti, kreirali smo poseban paket proizvoda i usluga za koje smatramo da će ti trebati u predstojećim studentskim godinama.

IN PAKET INDEKS SADRŽI: 

 • Studentski tekući račun i Visa Inspire karticu 
 • Prekoračenje po studentskom tekućem računu u iznosu od 215,00 KM 
 • SMS uslugu
 • Internet ili mobilno bankarstvo 
 • Izvod za tekući račun putem email-a 
 • Vođenje a’vista (štednog) računa bez naknade 
 • Besplatno otvaranje trajnog naloga 

TEKUĆI RAČUN I VISA INSPIRE KARTICA

Tekući račun dobro će ti poslužiti za prijem uplata, naprimjer, ako ti roditelji žele uplatiti novac ili imaš neke druge uplate. Odmah po otvaranju tekućeg računa, ukoliko to želiš, Intesa Sanpaolo Banka će ti odobriti prekoračenje po računu u iznosu od 215,00 KM koje možeš trošiti u skladu sa svojim potrebama.

Sredstvima na tekućem računu možeš raspolagati preko Visa Inspire debitne kartice koja ti omogućava da plaćaš na vrlo praktičan i elegantan način. Osim toga, Visa Inspire je inovativna jer omogućava beskontaktno plaćanje i, naravno, sigurna je i za plaćanje na internetu. 
 

     
 

Gotovinu možeš podići bez ikakvih troškova na bankomatima Intesa Sanpaolo Banke u BiH kao i u inostranstvu na bankomatima članica Intesa Sanpaolo grupe. Najbliži bankomat jednostavno pronađi pomoću aplikacije ATM Locator. 

Važno: Ako karticu koristiš na bankomatima drugih banaka, naplatit će ti se naknada.

Kada koristiš Visa Inspire karticu moraš unijeti svoj PIN koji ti šaljemo poštom na kućnu adresu i poznat je samo tebi, a ti se potrudi da tako i ostane - nemoj ga nigdje zapisivati niti bilo kome reći. Na ovaj način niko neće moći doći do tvojih novaca osim tebe.


ELEKTRONSKE USLUGE

U ovisnosti od toga da li više koristiš računar ili mobitel, odaberi ISP ELBA internet bankarstvo ili m-Intesa mobilno bankarstvo. Radi se o praktično istim uslugama samo što jednoj pristupaš sa mobitela, a drugoj sa računara, a u suštini ti omogućava da u svakom trenutku radiš sve bankarske transakcije sa bilo kojeg mjesta na kojem se tada nalaziš. Jedini uslov je da imaš pristup internetu i Banka ti je dostupna 24 sata dnevno svih 7 dana u sedmici.

SMS je usluga koja ti omogućava primanje informacija o stanju i promjenama na tekućem računu putem mobilnog telefona.


DODATNE USLUGE

Izvod po studentskom tekućem računu ti stiže na tvoju email adresu jednom mjesečno početkom mjeseca. 

Ako imaš ili želiš imati račun za štednju – a’vista štedni račun dostupan ti je besplatno, jer ti Banka ne naplaćuje naknadu. 

Želiš li plaćati školarinu, stanarinu ili imaš druge mjesečne obaveze, ugovori trajni nalog i Banka će izvršavati plaćanje za tebe na dogovoreni dan u mjesecu, također besplatno.


KAKO MOŽEŠ POSTATI KORISNIK IN PAKETA INDEKS?

Dođi u bilo koju poslovnicu Intesa Sanpaolo Banke i ponesi:

 • Ličnu kartu;
 • CIPS – potvrdu o mjestu prebivališta i 
 • Indeks ili ID karticu na uvid. Ukoliko imaš samo ID karticu, ponesi i potvrdu od fakulteta o tome u koju godinu studija si upisan.

Bitno je da uvijek ostaviš minimalno 10 KM na tekućem računu za naknade koje se obračunavaju od strane Banke na mjesečnom nivou. 


KAKO NAPRAVITI BESKONTAKTNU TRANSAKCIJU VISA INSPIRE KARTICOM?

 1. Potraži contactless simbol pri plaćanju    
 2. Prisloni karticu     
 3. Sačekaj zvučni signal za potvrdu plaćanja

Više informacija potraži putem besplatnog telefona 080 020 307 ili u svim poslovnicama Banke.

Vaš preglednik je prestar, molimo unaprijedite vaš preglednik! Možete također instalirati Google Chrome klikom na ovaj text, koji je jedan od najboljih preglednika trenutno na tržištu i potpuno je besplatan.

×