Nazovite nas

080 020 307

Poslovnice Bankomati

American Express Gold Business Card

Kartica koja olakšava Vaše poslovanje!Uz American Express Gold Business Card:

  • uvijek više
  • uvijek sigurnije
  • uvijek jednostavno
  • uvijek novo

Finansijske prednosti prilagođene vašim željama i potrebama

American Express Gold Card omogućava vam plaćanje na više od milion odabranih prodajnih mjesta u više od 200 zemalja svijeta.


Osiguranje od posljedica nesretnog slučaja

Kao korisnik American Express kartice osigurani ste za vrijeme putovanja u inostranstvo za slučaj trajne invalidnosti ili smrti uzrokovane nesretnim slučajem.


Pomoć na putovanju uz Gold Assist

Na putovanjima u inostranstvo na raspolaganju Vam je Gold Assist za medicinsku, pravnu pomoć ili za sve potrebne informacije prije i za vrijeme putovanja.


Putno osiguranje

American Express Gold Business Card omogućava vam bezbrižno i sigurno putovanje u inostranstvo uz putno zdravstveno osiguranje i osiguranje u slučaju gubitka ili kašnjenja prtljage i otkazivanje ili kašnjenje leta.


My Account

Uslugom My Account omogućavamo: pregled i ispis računa iz prethodnih razdoblja pregled nefakturiranih troškova. Također, pripremili smo Pregled prodajnih mjesta - pretraživanje po mjestu, tipu ili nazivu traženog prodajnog mjesta


POGODNOSTI

  • osiguranje od posljedica nesretnog slučaja
  • putno osiguranje
  • pomoć na putu uz Gold Assist

FINANSIJSKE PREDNOSTI


Jednostavan način plaćanja računa

American Express Gold Business Card namijenjena je plaćanju roba i usluga u BiH i inostranstvu na više miliona prodajnih mjesta u više od 200 zemalja. Jednom mjesečno odvija se obračun svih troškova nastalih u prethodnom periodu i tada vam ispostavljamo račun u KM koji u cjelosti plaćate. Na računu će biti specificirani troškovi svih dodatnih korisnika.


Obročno plaćanje bez kamata i naknada *

American Express Gold Business Card možete koristiti za jednokratno plaćanje s beskamatnom odgodom ili za obročno plaćanje bez kamata i naknada.


Podizanje gotovine *

I u slučaju potrebe za gotovinom vaša American Express Gold Business Card vam stoji na raspolaganju. Možete podići do 300 eura u razdoblju od 30 dana na bankomatima u BiH u inostranstvu. Naknada za uslugu podizanja gotovine iznosi 4,5% ili najmanje 10 KM. Podizanje gotovine s bankomata moguće je isključivo uz korištenje PIN-a.

* Obročno plaćanje i podizanje gotovine se omogućavaju na zahtjev Naručitelja kartice


SIGURNOST KUPOVINE


Osiguranja

Putujte bezbrižno i sigurno uz American Express® Gold Business Card! Svaki korisnik kartice osiguran je kod Triglav osiguranja bez plaćanja dodatne naknade:

  • putno zdravstveno osiguranje
  • osiguranje od posljedica nesretnog slučaja
  • osiguranje u slučaju gubitka ili kašnjenja prtljage i otkazivanje ili kašnjenje leta

Uslov za korištenje prava iz osiguranja je da je korišten javni (licencirani) prevoz i da je karta kupljena American Express Gold Business Card.


Putno zdravstveno osiguranje

American Express Gold Business kartica omogućava Vam bezbrižno i sigurno putovanje u inostranstvo uz putno zdravstveno osiguranje. U slučaju nesretnog slučaja ili bolesti bit će Vam nadoknađeni troškovi za medicinski neophodan tretman u inostranstvu.

Ako se dogodi nesretan slučaj ili bolest potrebno je da odmah kontaktirate agenciju Europ Assistance na tel.: +36 12 36 75 92 navodeći broj police. Ako nije moguće napraviti ovakav hitan poziv prije konsultacije sa liječnikom ili prije odlaska u bolnicu, kontaktirajte alarmni centar što je prije moguće.


Osiguranje od posljedica nesretnog slučaja prilikom putovanja u inostranstvo

Korisnici American Express Gold Business kartica osigurani su od posljedica nesretnog slučaja (smrt ili trajna invalidnost). Za slučaj trajne invalidnosti ili smrti usljed posljedica nesretnog slučaja osigurana svota je do iznosa 20.000 KM.

 
Osiguranje u slučaju gubitka ili kašnjenja prtljage i otkazivanje ili kašnjenje leta 

Kupovinom avionskih karata putem American Express Gold Business Card ostvarujete pravo na osiguranje u slučaju gubitka ili kašnjenja prtljage i otkazivanje ili kašnjenje leta.

Osigurane svote: - gubitak prtljage – do 600 KM - kašnjenje prtljage – do 400 KM - kašnjenje i otkazivanje leta – do 200 KM

Sigurnost u svakom trenutku, gdje god se nalazili - Gold Assist usluga svako vaše putovanje čini bezbrižnim.

Vaš preglednik je prestar, molimo unaprijedite vaš preglednik! Možete također instalirati Google Chrome klikom na ovaj text, koji je jedan od najboljih preglednika trenutno na tržištu i potpuno je besplatan.

×