Nazovite nas

080 020 307

Poslovnice Bankomati

START 200+ Studentski tekući račun

Dragi studenti, naši klijenti

Intesa Sanpaolo Banka vam je omogućila korištenje proizvoda START 200+ koji je namijenjen vama koji želite samostalno upravljati svojim finansijama i uživati u studentskim danima.

Svima vama koji već koristite ili želite koristiti popularni “minus” po računu dovoljan je jedan dolazak u Banku, nakon čega će vam biti odobren iznos od 215 KM. Isti dan, možete koristiti iznos od 200 KM, dok iznos od 15 KM mora ostati na vašem računu, kako bi se uredno naplatile naknade Banke.

Ovu sumu od 200 KM možete koristiti za plaćanje u vašim omiljenim radnjama putem Visa Inspire kartice, za plaćanje računa putem m-Intese ili podizanje gotovine na bankomatima Intesa Sanpaolo Banke.

Jedino o čemu trebate voditi računa jeste da imate dovoljno sredstava na vašem računu na kraju mjeseca, kako bi se mogla izvršiti naplata kamate za korištenje sredstava.

Krajem svakog mjeseca osigurajte da na računu imate minimalno 3 KM!

Ostavljajući na računu sumu od 3 KM omogućavate da se automatski naplati kamata za korištenje prekoračenja, a pri tome sebi osiguravate:

neometano korištenje prekoračenja lako, brzo i efikasno obnavljanje prekoračenja urednu kreditnu istoriju
nema nepotrebnih dolazaka u Banku pojednostavljujete poslovanje s Bankom da nema poziva iz Banke
edukaciju u planiranju finansija pristup vlastitim finansijskim sredstvima da ne ovisite ni o kome

Obratite pažnju na Izvod tekućeg računa koji svaki mjesec dolazi na vašu email adresu. Za sve nejasnoće i upite možete se obratiti ljubaznom osoblju u poslovnicama širom BiH.


 Preuzmite Informativni list za studentski tekući račun i prekoračenje


 Dodatne informacije potraži na našim web i Facebook stranicama ili putem besplatnog telefona:

•  www.intesasanpaolobanka.ba
•  Intesa Sanpaolo Banka BiH
• e-mail:stanovnistvo@intesasanpaolobanka.ba
• besplatan info telefon 080 020 307 

Vaš preglednik je prestar, molimo unaprijedite vaš preglednik! Možete također instalirati Google Chrome klikom na ovaj text, koji je jedan od najboljih preglednika trenutno na tržištu i potpuno je besplatan.

×