INTESA SANPAOLO BANKA BIH DONIRALA 18.000 KM NVO OTVORENA MREŽA

INTESA SANPAOLO BANKA BIH DONIRALA 18.000 KM NVO OTVORENA MREŽA

Direktorica Direkcije marketinga, komunikacija i PR Intesa Sanpaolo Banke BiH Lejla Dizdarević danas je uručila donaciju u iznosu od 18.000 KM Almiru Čehajiću Batku, predsjedniku NVO OTVORENA MREŽA, za podršku liječenju bh.građana.

Ova sredstva su prikupljena u humanitarnoj akciji Banke pod nazivom „Inspirisani srcem“  u okviru koje je od svake obavljene transakcije VISA Inspire karticom Intesa Sanpaolo Banka BiH izdvojila po 0,10 KM, bez dodatnog troška za klijente. Humanitarna akcija je trajala od 1.05. do 31.07.2013. godine i u tom periodu je prikupljeno 18.000 KM, uz napomenu da ovime nisu bile obuhvaćene transakcije na bankomatima za podizanje gotovine.

„Vjerujem da smo ovim projektom pokazali kako zajedno možemo pomoći mnogo više. Sretni smo što je naša zajednička akcija sa NVO OTVORENA MREŽA uspješno realizovana te se želimo zahvaliti svima koji su je podržali. To su prvenstveno klijenti Intesa Sanpaolo Banke BiH bez čije podrške ne bi bilo moguće prikupiti novčana sredstva. Ovom akcijom prvenstveno smo htjeli pomoći našim sugrađanima kojima je pomoć drugih od životne važnosti, ali i korisnicima VISA Inspire kartica pružiti priliku da čine dobro svaki dan, jednostavnim plaćanjem svakodnevnih troškova VISA Inspire karticom“, rekla je Lejla Dizdarević, direktorica marketinga Intesa Sanpaolo Banke BiH.

Prikupljeni iznos aktivistima NVO OTVORENA MREŽA pomoći će da izbore još jednu bitku za život.

„Najprije bih želio da se u ime tima OTVORENE MREŽE zahvalim klijentima Intesa Sanpaolo Banke BiH, koji su korištenjem VISA Inspire kartice direktno pomogli za život, ali i rukovodstvu Banke, koje je podrškom ovom projektu pokazalo svoju društvenu odgovornost. Korisnici VISA Inspire kartice su direktno pomogli spašavanju života naših sugrađana Irme Subašić, Sanele Mujanović i Eldina Brkovića, koji su na liječenju u Njemačkoj i Austriji, i za koje je, u ovom trenutku, OTVORENA MREŽA dala garancije za život“,rekao je dr Almir Čehajić Batko, predsjednik NVO OTVORENA MREŽA

„Sa današnjim uručenjem prikupljenih novčanih sredstava socijalni angažman Intesa Sanpaolo Banke BiH svakako ne prestaje. Ovo je bila samo jedna u nizu društveno odgovornih akcija koje radimo i koje ćemo raditi i u budućnosti“, naglašava Lejla Dizdarević.

Profesionalno usavršavanje

Dinamično i motivirajuće
okruženje

Izazovne projekte

Mogućnost napretka
u karijeri