POVODOM SVJETSKOG DANA ŠTEDNJE DJEČACI I DJEVOJČICE POSJETILI POSLOVNICE BANKE U POSUŠJU I SARAJEVU

POVODOM SVJETSKOG DANA ŠTEDNJE DJEČACI I DJEVOJČICE POSJETILI POSLOVNICE BANKE U POSUŠJU I SARAJEVU

Povodom obilježavanja Svjetskog dana štednje učenici  trećeg razreda Osnovne škole u Posušju sa učiteljicama Anelom Pirić i Zorom Landeka posjetili su poslovnicu Intesa Sanpaolo Banke u ovom gradu. Mali gosti su došli vrlo spremni i postavljali stručna i konstruktivna pitanja o štednji, a posebno su se isticali članovi novinarske sekcije ove škole. Spremili su i poseban recital povodom Dana štednje, te donijeli darove za zaposlenike Banke.

Jedanaest učenika Osnovne škole  „Alija Nametak“ iz Sarajeva sa nastavnicom Aidom Kurtović posjetili su centralu Banke gdje su razgovarali o značaju štednje.Učenici su na poklon donijeli ručni rad kasice i posvetili pjesmu Intesa Sanpaolo Banci.

Djeca obdaništa „Aprilski cvjetovi“ iz Novog Sarajeva su istim povodom posjetili poslovnicu Šipad. Njih tridesetak sa vaspitačicama Alijom Agović i Ines Harba razgovarali su sa zaposlenicima, ističući da i oni dolaze u banku sa svojim roditeljima da plaćaju račune, podižu novac i sl.

Svi gosti su dobili prigodne poklone.

Intesa Sanpaolo Banka na ovaj način nastoji da najmlađe stanovnike obrazuje i stimuliše da se odgovorno odnose prema novcu i na pravi način raspolažu svojom ušteđevinom.

S tim ciljem Intesa Sanpaolo Banka u svojoj ponudi ima posebno prilagođenu dječiju štednju.

Profesionalno usavršavanje

Dinamično i motivirajuće
okruženje

Izazovne projekte

Mogućnost napretka
u karijeri