Uručene nagrade sretnim dobitnicama

Uručene nagrade sretnim dobitnicama

Danas je u prostorijama Intesa Sanpaolo Banke upriličeno svečano uručenje nagrada osvojenih u nagradnoj igri „Mastercard karticom plati i želje ostvari“. Četiri sretne dobitnice, osvojile su po 6.000 KM na Mastercard kartici.

Za dugogodišnje klijentice banke Šejlu Daidžić i Mevzetu Grebović ovo je bilo izuzetno iznenađenje kojem su se mnogo obradovale te kažu kako će im nagrade puno pomoći u plaćanju svakodnevnih izdataka, ali da će sigurno i sebi priuštiti neki poklon.

Dženita Hasagić kaže da je sretna zbog nagrade, ali i da će još razmisliti o tome kako da je utroši. Senija Muratović dugo nakon što je obaviještena o nagradi, nije bila sigurna da se ipak ne radi o nečijoj šali. S obzirom da se radi o velikom iznosu od 6.000 KM jedan dio će iskoristiti za neko lijepo putovanje.

Alma Brkić svoju nagradu LED TV već koristi, a time je posebno obradovana njena kćerka jer sada ima televizor u svojoj sobi.

Nagradna igra je trajala od 01. do 31.10 2016. godine, a pravo učešća imali su svi korisnici Mastercard kartica Intesa Sanpaolo Banke koji su u toku oktobra izvršili najmanje jedno plaćanje karticom. Izvlačenje nagrada obavljeno je u Sarajevu, a pored novčanih nagrada koje su obezbijedili Intesa Sanpaolo Banka i Mastercard, dodijeljene su i dvije utješne nagrade kompanije Beko – mašinu za veš dobila je Indira Pešikan (Sarajevo), a LED TV dobila je Alma Brkić (Sarajevo).

“Ovom nagradnom igrom banka je željela da nagradi lojalnost svojih klijenata, korisnika kartica.  Čestitamo sretnim dobitnicima i zahvaljujemo svim klijentima koji su učestvovali. U narednom periodu nastojat ćemo da na sličan način obradujemo naše klijente”, izjavila je Lejla Dizdarević, direktorica Direkcije za PR i marketing komunikacije Intesa Sanpaolo Banke BiH.

Profesionalno usavršavanje

Dinamično i motivirajuće
okruženje

Izazovne projekte

Mogućnost napretka
u karijeri