Međunarodni aerodrom Sarajevo u suradnji sa Intesa Sanpaolo Bankom prvi aerodrom u regionu koji je uveo online prodaju karata

Međunarodni aerodrom Sarajevo u suradnji sa Intesa Sanpaolo Bankom prvi aerodrom u regionu koji je uveo online prodaju karata

Međunarodni aerodrom Sarajevo ima zadovoljstvo da saopći uspostavu suradnje sa Intesa Sanpaolo Bankom i WS PAY pružaocem platnih usluga (payment provider) po pitanju online kartičnog plaćanja na sustavu online prodaje karata. Podsjećamo da je Međunarodni aerodrom Sarajevo nedavno postao prvi aerodrom u regionu koji je uveo online prodaju avionskih karata, a iste se mogu platiti Mastercard i VISA karticama na sistemu koji je u potpunosti siguran.

Ovaj potez Međunarodnog aerodroma Sarajevo omogućava da iz udobnosti svoga doma ili bilo kog drugog mjesta pribavite karte do željene destinacije, čime nastavljamo sa stalnim unaprijeđenjem naših usluga, a u skladu sa zahtjevima i očekivanjima naših putnika i poslovnih partnera.

Pored jednostavnog načina kupovine karata, ovaj sustav omogućava usporedbu velikog broja različitih opcija, poput usporedbe ponuda različitih aviokompanija, cijena, te letova na različitim datumima. Online kupovinu avio karata možete obaviti na zvaničnoj web stranici Međunarodnog aerodroma Sarajevo – http://www.sia.ba , odnosno na online obrascu koji je vidljiv odmah po otvaranju stranice. Nakon što u predviđena polja unesete destinaciju i datume putovanja, sustav će izlistati sve ponude i opcije (broj presjedanja, različiti avio prevoznici i dr.), počev od najpovoljnije ponude, a omogućava usporedbu letova do tri dana prije i poslije odabranog datuma.

Nakon toga odaberite let koji najbliže odgovara vašem planu puta i dovršite kupnju avionske karte unošenjem traženih podataka.

Ovaj sofisticirani pristup, osmišljen u  suradnji sa globalnim rezervacijskim sustavom Amadeus e-Power, omogućava da kreirate vlastito putovanje prema svojim željama i prioritetima. Sustav objedinjuje sve potrebne radnje koje omogućavaju da se kupovina karte obavi na jednom mjestu, a uključuje i mogućnost odabira sjedala u zrakoplovu i drugih opcija.

S ciljem olakšanog pristupa našim putnicima, sustav je podešen da odmah ponudi Sarajevo kao polaznu točku, ali istu možete promijeniti i odabrati bilo koji od stotina aerodroma u svijetu koje sustav prepoznaje. Također, karte se mogu kupiti za letove na više od 50 aviokompanija.

Za sva dodatna pitanja možete kontaktirati naše osoblje na šalteru prodaje karata na  telefone 033/289 266 ili 033/289 267.

Međunarodni aerodrom Sarajevo najveći je i najprometniji aerodrom u Bosni i Hercegovini.

I ove godine očekuje se  obaranje brojnih rekorda kada je u pitanju broj opsluženih putnika, a rast od preko 15% u prvoj trećini ove godine daje dodatni razlog za ove najave, te se ove godine očekuje i  prvi milijuniti putnik. S Aerodroma Sarajevo trenutno operira 20-tak aviokompanija, koje povezuju Sarajevo s atraktivnim europskim i svjetskim destinacijama kao što su München, Beč, Dubai, Doha, Istanbul, Zürich, Zagreb, Beograd, Ljubljana, Kopenhagen i druge.

Svojim korisnicima, pouzdano i sigurno omogućava aerodromske i komplementarne usluge visokog kvaliteta, u skladu sa zahtjevima putnika i aviokompanija, a poštujući pritom međunarodne i domaće propise i standarde. Dobitnik je mnogih priznanja kao što su: Prvo međunarodno priznanje za dokazanu kvalitetu aerodromskih usluga- THE TRADE LEADER'S CLUB , Najbolji aerodrom u Europi s prometom do milijun putnika na godinu-  Airport Council International Europe ― ACI Europe i drugih.

Intesa Sanpaolo Banka BiH

Intesa Sanpaolo Banka Bosna i Hercegovina jedna je od vodećih banaka u Bosni i Hercegovini, sa dugim kontinuitetom bankarskog poslovanja. Banka pruža usluge za stanovništvo i pravna lica i opslužje više od 167.000 klijenata. Pokriva cijelo područje Bosne i Hercegovine, s mrežom od 5 regionalnih centara, 49 poslovnica, 110 bankomata i više od 2.700 POS terminala.

Profesionalno usavršavanje

Dinamično i motivirajuće
okruženje

Izazovne projekte

Mogućnost napretka
u karijeri