MOJ ONLINE SHOPPING VIKEND

MOJ ONLINE SHOPPING VIKEND

Od 9.6. do 25.6.2023. godine ili do isteka predviđenih sredstava za ovu kampanju Intesa Sanpaolo Banka i Visa, u saradnji s partnerima pripremili su posebne pogodnosti za online kupovinu vikendom za plaćanje Visa Inspire i Visa Platinum karticama bilo da je riječ o jednokratnoj kupovini ili kupovini na rate.

Želite vrijeme provesti u prirodi ili s dragim ljudima, ali kupovina vam je također bitna? Uz Moj online shopping vikend moći ćete uživati u vašim trenucima, a kupovinu obaviti bilo gdje da se nalazite – vrlo brzo i uz odlične pogodnosti.

Kućanski aparati, mobilni telefon ili laptop, e-Romobil, novi bicikl, sportska oprema… svu bogatu ponudu naših partnera možete pogledati u njihovim online prodavnicama na:

PartnerWeb shopPogodnostTrajanjeKomentar
Imtecwww.imtec.ba20% popusta na kompletan asortiman*Od 10. – 12.6.2023. godine (subota, nedjelja i ponedjeljak)**Akcija je
završena
M Bike shopwww.m-bikeshop.com15% popusta na kompletan asortiman*Od 16. – 18.6.2023. godine (petak, subota i nedjelja)**Akcija je
završena
Ekupiwww.ekupi.ba15% popusta na kompletan asortiman*Od 23. – 25.6.2023. godine (petak, subota i nedjelja)**Akcija je
završena

Iskoristite popuste i uživajte u online kupovini!

* Popusti se obračunavaju na redovne maloprodajne cijene i ne mogu se sabirati ili kombinovati s drugim popustima i akcijama, ukoliko nije drugačije navedeno.

**Ili do utroška sredstava predviđenih za ovu kampanju.

Kupujte i plaćajte sigurno!

Profesionalno usavršavanje

Dinamično i motivirajuće
okruženje

Izazovne projekte

Mogućnost napretka
u karijeri