AMERICAN EXPRESS FRIDAY

AMERICAN EXPRESS FRIDAY

American Express Friday kampanja

U periodu od 1.12.2023. do 31.3.2024. godine, svakog petka, svi korisnici American Express Green i Gold kartica Intesa Sanpaolo Banke za fizička lica imat će mogućnost obavljanja jednokratnih ili kupovina na rate kod odabranih partnera, uz ostvarivanje popusta na kupovine u trgovinama ili online trgovinama od 15% do 20%, ili do isteka predviđenih sredstava za ovu kampanju.

Ukoliko ste u potrazi za savršenim poklonom za praznik ljubavi/Dan žena kod partnera Satovi i Nakit moći ćete pronaći savršene darove s kojima ćete obradovati svoje voljene. Ukoliko tražite svog novog kućnog pomoćnika naš partner Tehnomag sigurno će biti vaš odabir. Za miran san ili ugodan dan tu je partner Vitapur sa svojom bogatom ponudom, a ako ste jedan od onih „uradi sam“ tipova i želite spremni dočekati proljetne radove u kući i vrtu kod partnera Mašine i Alati zasigurno ćete pronaći baš sve kako biste svoje ideje sproveli u djelo. I za kraj kod partnera Ekupi možete pronaći skoro sve za sebe ili svoj dom, te iskoristiti mnogobrojne pogodnosti vezane za dostavu kupljenih proizvoda.

Partner u kampanjiLokacije trgovine/aWeb shopPogodnostTrajanjeKomentar
Partner d.o.o.Pogledajte ovdje.www.masineialati.ba  15% popusta na kompletan asortiman*Svakog petka od 1.12.2023. do 31.3.2024.** Akcija završena.
ELD Company d.o.o.Pogledajte ovdje.www.satoviinakit.ba20% na kompletan asortiman*Svakog petka od 1.12.2023. do 31.3.2024.** Akcija završena.
Vitapur d.o.o.Pogledajte ovdje.www.vitapur.ba15% na kompletan asortiman*Svakog petka od 1.12.2023. do 31.3.2024.** Akcija završena.
Tehnomag d.o.o.Pogledajte ovdje.www.tehnomag.com20% na kupovinu neakcijskog asortimana***Svakog petka od 1.12.2023. do 31.3.2024.** Akcija završena.
Ekupi d.o.o.Kupovina je isključivo onlinewww.ekupi.ba 20% na cjelokupni asortiman****Svakog petka od 23.2.2024. do 31.3.2024.** Akcija završena.

Iskoristite popuste i uživajte u kupovini!

* Popusti se obračunavaju na redovne maloprodajne cijene i ne mogu se sabirati ili kombinovati s drugim popustima i akcijama, ukoliko nije drugačije navedeno.

** Ili do utroška sredstava predviđenih za ovu kampanju.

*** Odnosi se na asortimana koji nije na akciji.

**** Popust se odnosi na sve artikle.

Ukoliko niste korisnik American Express kartica, već danas aplicirajte online ili posjetite najbližu poslovnicu Intesa Sanpaolo Banke.

Više o benefitima kartice saznajte putem link.

Kupujte i plaćajte sigurno!

Profesionalno usavršavanje

Dinamično i motivirajuće
okruženje

Izazovne projekte

Mogućnost napretka
u karijeri