MOJ ONLINE SHOPPING VIKEND

MOJ ONLINE SHOPPING VIKEND

Od 10.11. do 26.11.2023. godine ili do isteka predviđenih sredstava za ovu kampanju Intesa Sanpaolo Banka i Visa, u saradnji s partnerima pripremili su posebne pogodnosti za online kupovinu vikendom za plaćanje Visa Inspire i Visa Platinum karticama bilo da je riječ o jednokratnoj kupovini ili kupovini na rate.

Želite vrijeme provesti u prirodi ili s dragim ljudima, ali kupovina vam je također bitna? Uz Moj online shopping vikend moći ćete uživati u vašim trenucima, a kupovinu obaviti bilo gdje da se nalazite – vrlo brzo i uz odlične pogodnosti.

Novi TV ili frižider, mobilni telefon ili pametni sat, skije ili snowboard,… svu bogatu ponudu naših partnera možete pogledati u njihovim online prodavnicama na:

PartnerWeb shopPogodnostTrajanjeKomentar
M Bike shopwww.m-bikeshop.com15% na kompletan asortiman*Od 10. – 12.11.2023. godine (petak, subota i nedjelja)**Akcija je završena
Ekupiwww.ekupi.ba15% na kompletan asortiman*Od 17. – 19.11.2023. godine (petak, subota i nedjelja)**Akcija je završena
Technoshopwww.technoshop.ba20% na kompletan asortiman*Od 24. – 26.11.2023. godine (petak, subota i nedjelja)**Akcija je završena

Iskoristite popuste i uživajte u online kupovini!

* Popusti se obračunavaju na redovne maloprodajne cijene i ne mogu se sabirati ili kombinovati s drugim popustima i akcijama, ukoliko nije drugačije navedeno.

**Ili do utroška sredstava predviđenih za ovu kampanju.

Kupujte i plaćajte sigurno!

Profesionalno usavršavanje

Dinamično i motivirajuće
okruženje

Izazovne projekte

Mogućnost napretka
u karijeri