Obavijest za Poslovnicu Alipašino polje – bezgotovinska poslovnica

Obavijest za Poslovnicu Alipašino polje – bezgotovinska poslovnica

Poštovani,

Obavještavamo cjenjene korisnike naših usluga (fizička i pravna lica) da će Poslovnica Alipašino polje koja je smještena na adresi Trg solidarnosti 11 u Sarajevu od 11.01.2024. godine promijeniti format poslovanja na bezgotovinska poslovnica.

Izmjena formata poslovanja poslovnice na bezgotovinska poslovnica podrazumijeva da će biti onemogućene sve gotovinske transakcije na šalterima u poslovnici, dok će se kod zaposlenika u poslovnici i dalje moći provoditi sve ostale bezgotovinske transakcije i poslovni događaji koji ne podrazumijevaju rad sa gotovinom.

U okviru poslovnice Alipašino polje na raspolaganju će biti uplatno/isplatni bankomat koji pruža mogućnost gotovinskih uplata i isplata sa računa. Provedba gotovinskih transakcija moći će se obaviti u svim drugim poslovnicama Intesa Sanpaolo Banke dd BiH, a najbliže poslovnice su:

  • Poslovnica Otoka, Bulevar Meše Selimovića 2C, Sarajevo
  • Poslovnica Dobrinja, Nurije Pozderca 6, Sarajevo
  • Poslovnica Šipad, Zmaja od Bosne, Sarajevo.

U nastavku dostavljamo detaljnije informacije o načinu provođenja transakcija i korištenju naših proizvoda i usluga vezano za prelazak na novi format poslovanja.

  • Ugovaranje svih vrsta proizvoda (računi, oročenja, eUsluge, trajni nalozi, krediti, kreditne kartice itd.), ukoliko ne zahtijevaju gotovinsku uplatu, moći će se izvršiti u Poslovnici Alipašino polje.
  • Bezgotovinska plaćanja i prenosi sa računa moći će se izvršiti u Poslovnici Alipašino polje i svim drugim poslovnicama Banke.
  • Gotovinske uplate za kredite moći će se vršiti u svim poslovnicama Banke, a najbliže su gore navedene poslovnice (Otoka, Dobrinja, Šipad).
  • Gotovinske uplate i isplate sa računa moći će se vršiti na našim uplatno/isplatnim bankomatima ili u svim poslovnicama Banke.
  • Gotovinska plaćanja mogu se vršiti u svim poslovnicama Banke, a najbliže su gore navedene poslovnice (Otoka, Dobrinja, Šipad).
  • Gotovinske uplate na kreditne kartice mogu se vršiti na u svim poslovnicama Banke ili uplatom na tekući račun s ciljem automatskog povlačenja sredstava na dan dospjelosti.
  • Konverzije i mjenjačke transakcije stranog novca mogu se vršiti u svim drugim poslovnicama Banke.
  • Usluge našeg elektronskog i mobilnog bankarstva za pregled računa i plaćanja  mogu se koristiti 24 sata dnevno.

Radno vrijeme poslovnice nakon promjene formata u bezgotovinsku poslovnicu ostaje isto, od ponedjeljka do petka od 8:00 do 16:30 sati. 

Za eventualna dodatna pitanja korisnici naših usluga mogu se obratiti direktno Voditelju Poslovnice i/ili Voditelju odnosa za pravna lica u Poslovnici Alipašino polje ili putem besplatnog INFO telefona broj 080 020 307.

Zahvaljujemo na razumijevanju i radujemo se nastavku uspješne saradnje.

Vaša Intesa Sanpaolo Banka d.d. Bosna i Hercegovina

Profesionalno usavršavanje

Dinamično i motivirajuće
okruženje

Izazovne projekte

Mogućnost napretka
u karijeri