U harmoniji sa Stefanom Milenkovićem

U harmoniji sa Stefanom Milenkovićem

U našem podkastu, svjetski priznati violinista govori o svojoj muzici, svojim saradnjama – i ulozi zaštitnog lica u novoj reklamnoj kampanji Banca Intesa

11/12/2023

Do svoje 14. godine već je svirao pred predsjednikom i papom. Od tada je postao međunarodno traženi solista. Sada se Stefan Milenković, jedan od najistaknutijih violinista današnjice, pojavljuje u novoj multimedijalnoj reklamnoj kampanji Banca Intesa.

„Muzika nije nešto što birate da radite, ona u stvari bira vas”, rekao je o svojoj umjetnosti u najnovijem podkastu Intesa Sanpaolo razgovora. „Rođen sam u muzičkoj porodici. Kada sam imao tri godine, violina je postala dio mog života i to traje i dan danas”.

“Kada krenete na takvo putovanje – i ukoliko ste dovoljno hrabri i kreativni da uopšte pomislite na takvu vrstu saradnje – i pritom to bude i uspješno, mislim da apsolutno možemo da se pohvalimo.”

Stefan Milenković, violinista i pedagog

Stefan3246

Multimedijalna kampanja je rezultat inspirisane saradnje između banke i umjetnika, a Stefan u njoj klijentima predstavlja nove tehnološke inovacije banke. 

Zadovoljan je rezultatom. „Kada krenete na takvo putovanje – i ukoliko ste dovoljno hrabri i kreativni da uopšte pomislite na takvu vrstu saradnje – i pritom to bude i uspješno, mislim da apsolutno možemo da se pohvalimo”, rekao je. „Zato što to ni u jednom pogledu nije lako. U pitanju su dva veoma različita svijeta koja su se povezala jer dijele slične vrijednosti”.

“Dijelimo iste vrijednosti – kao što su integritet, odgovornost, transparentnost – koje sam pronašla u Stefanu. Naš odnos je ljudski.”

Sandra Lazarević, direktorica Sektora za PR i marketing komunikacije, Banca Intesa

Sandra-Lazarevic

Zaista, prema riječima direktorice Sektora za PR i marketing komunikacije Banca Intesa Sandre Lazarević, Stefan je izabran za zaštitno lice kampanje na osnovu zajedničkih uvjerenja. „Dijelimo iste vrijednosti – kao što su integritet, odgovornost, transparentnost – koje sam pronašla u Stefanu. Naš odnos je ljudski”, rekla je ona.

Poslušajte podkast kako biste od Stefana i Sandre saznali više o ovoj saradnji.

Profesionalno usavršavanje

Dinamično i motivirajuće
okruženje

Izazovne projekte

Mogućnost napretka
u karijeri