Obavijest o neradnim danima povodom Ramazanskog bajrama

Obavijest o neradnim danima povodom Ramazanskog bajrama

Poštovani klijenti,

U nastavku je informacija o izmjeni režima rada poslovnica Banke po regijama/filijalama povodom obilježavanja nastupajućeg RAMAZANSKOG BAJRAMA.

Filijala Sarajevo – klijentima je na raspolaganju Poslovnica Istočno Sarajevo koja će imati redovno radno vrijeme; druge poslovnice koje pripadaju Filijali/Regiji Sarajevo neće raditi na dane 10.04. i 11.04.2024. godine;

Filijala Zenica –  klijentima su na raspolaganju poslovnice Vitez, Jajce, Kiseljak i Žepče koje će imati redovno radno vrijeme; za druge poslovnice koje pripadaju Filijiali/Regiji Zenica 10.04. i 11.04.2024. godine su neradni;

Filijala Tuzla – klijentima je na raspolaganju Poslovnica Bijeljina koja će imati redovno radno vrijeme. Također, za Poslovnicu Brčko 10.04.2024. je neradni dan. Za druge poslovnice koje pripadaju Filijali/Regiji Tuzla 10.04. i 11.04.2024. godine su neradni dani.

Sve poslovnice koje posluju u okviru Filijala/Regija Mostar i Banja Luka su na navedene datume otvorene i dostupne za klijente u okviru redovnog radnog vremena.

Detaljni kontakt podaci o poslovnicama Banke dostupni su pod sekcijom POSLOVNICE I BANKOMATI na web stranici Banke. Također, podsjećamo da se više informacija može dobiti besplatnim pozivom na naš INFO telefon 080 020 307.

Vaša Intesa Sanpaolo Banka dd BiH

Profesionalno usavršavanje

Dinamično i motivirajuće
okruženje

Izazovne projekte

Mogućnost napretka
u karijeri