Uskoro nova usluga Visa Concierge za korisnike Visa Platinum kartica!

Uskoro nova usluga Visa Concierge za korisnike Visa Platinum kartica!

Poštovani,

sa zadovoljstvom Vam najavljujemo potpuno novu uslugu za sve korisnike Visa Platinum kartica Intesa Sanpaolo Banke, koja će biti dostupna od 10.05.2024. godine.

Naime, svim korisnicima Visa Platinum kartica na raspolaganju će biti Visa Concierge usluga koja podrazumijeva komunikaciju sa Vašim ličnim asistentom putem Chat-bot podrške u okviru Viber ili Telegram aplikacije na lokalnom i engleskom jeziku.

Visa Concierge usluga u okviru Visa Chat-bot-a predstavlja virtualnog asistenta koji Vam stoji na raspolaganju za informacije, preporuke ili asistenciju za svakodnevne zahtjeve i organizaciju 24/7 gdje god da se nalazite, u zemlji ili inostranstvu. Visa Chat-bot omogućava i da saznate sve o prednostima svoje kartice na jednom mjestu, te načinu ostvarivanja određenih pogodnosti.

Nova Concierge usluga potpuno je besplatna, dok troškove nastale prilikom kupovine zatraženih proizvoda ili usluga plaćate isključivo Vašom Visa Platinum karticom Intesa Sanpaolo Banke.

Sadržaj zahtjeva za uslugu Concierge kreirate Vi, a u nastavku nekoliko ideja:

  • Rezervacija hotela, restorana, karata za različite prestižne sportske, kulturne i druge ekskluzivne manifestacije;
  • Savjeti i podrška za putovanja, uključujući rezervacije letova, smještaja i organizaciju putovanja;
  • Prikupljanje informacija o ličnim trenerima, teretanama, fitness i spa centrima;
  • Pronalazak rijetke knjige, koju već dugo tražite;
  • Organizacija rođendanskih proslava;
  • Iznajmljivanje vozila ili savjetovanje prilikom kupovine istih, potraga za dijelovima za Vaš automobil ili za automehaničarom;
  • Pronalazak bilo kojeg drugog proizvoda i usluge za koje nemate vremena da tragate ili ne znate gdje biste iste potražili.

Od 10.05.2024. godine možete očekivati „Poruku dobrodošlice“ za aktivaciju nove usluge na broj mobitela registrovan u sistemu Banke. Po prijemu poruke, potrebno je kliknuti na aktivacijski link. Detaljno uputstvo za aktivaciju usluge dostupno je na web stranici Banke ili putem LINKA.

Vaša privatnost nam je važna! U svrhu omogućavanja realizacije pogodnosti Visa Concierge usluge u okviru Chat-bot koju pruža Visa kartična organizacija, potrebno je da Banka izvrši registraciju Visa Platinum korisnika kod trećih lica/pružaoca usluge sa kojima je Banka zaključila Ugovor o poslovnoj saradnji i koji posluju na teritoriju EU i koji su obavezni obradu podataka provoditi u skladu sa Općom uredbom EU o zaštiti podataka (GDPR). U svrhu registracije potrebno je da Banka dostavi sljedeće podatke: ime, prezime i broj mobitela registrovan u sistemu Banke.

Ukoliko iz bilo kojeg razloga ne želite da Vam se omogući nova usluga i želite da Vas isključimo iz registracije za navedenu uslugu (registracija podrazumijeva dostavu prethodno navedenih podataka), molimo Vas da kontaktirate Banku putem e-mail adrese: stanovnistvo@intesasanpaolobanka.ba, najkasnije do 10.05.2024. godine.  Ukoliko se inicijalno odlučite da ne želite da Vam se omogući nova usluga i da se izvrši Vaša registracija, bit ćete u mogućnosti u svakom trenutku naknadno zatražiti registraciju za novu uslugu. Također, ukoliko ste se odlučili za korištenje nove usluge i registraciju za novu uslugu, u svakom trenutku zadržavate pravo da zatražite da Vam se usluga onemogući i da se Vaša registracija briše.

Više informacija o novoj Visa pogodnosti potražite na LINKU.

Zahvaljujemo na korištenju Visa Platinum kartice i vjerujemo da će Vam Visa Concierge usluga pružiti dodatnu vrijednost i udobnost.

Vaša Intesa Sanpaolo Banka

Profesionalno usavršavanje

Dinamično i motivirajuće
okruženje

Izazovne projekte

Mogućnost napretka
u karijeri