alt=”Brinemo o svemu što vam znači” title=”Brinemo o svemu što vam znači”/>

Brinemo o svemu što vam znači

Intesa Sanpaolo Banka d.d. Bosna i Hercegovina posluje redovno i bez prekida te je kao društveno odgovorna institucija poduzela i poduzima sve potrebne radnje i preventivne mjere kako bi osigurala nesmetan rad i kontinuiranu dostupnost proizvoda i usluga svim svojim klijentima. Zbog aktuelne situacije i pojačanih preventivnih mjera zaštite od koronavirusa (COVID-19), preporučujemo klijentima da u narednom razdoblju kad god je to moguće koriste našu mrežu bankomata i usluge digitalnog bankarstva.

Zaštita ljudi nam je na prvom mjestu, brinemo o našim klijentima i zaposlenicima te pozorno pratimo daljnji razvoj situacije i preporuke nadležnih institucija.

Aktuelnosti

Aktuelnosti

Aktuelnosti

  • Saznajte aktuelne informacije vezane za dostupnost naših usluga, kao i novosti koje smo pripremili u našoj ponudi.

Digitalno bankarstvo

Digitalno bankarstvo

Digitalno bankarstvo

  • Digitalno bankarstvo Intesa Sanpaolo Banke život čini lakšim. Imajte uvid u sve bankarske usluge, uz jednostavnu aktivaciju i visok nivo sigurnosti, a sve to iz udobnosti vašeg doma.

Obavještenje za klijente

Obavještenje za klijente

Obavještenje za klijente fizička lica vezano za odobrenje privremenih mjera za olakšavanje otplate obaveza prema Banci uzrokovanih pojavom virusnog oboljenja “COVID 19”

  • Pozivamo sve klijente Intesa Sanpaolo Banke, korisnike kreditnih proizvoda, kojima je radni status prekinut, kao i kojima su prihodi u značajnoj mjeri umanjeni te zbog toga ne mogu nastaviti redovnu otplatu kreditnih obaveza, da nas kontaktiraju.