alt=”Kartično poslovanje” title=”Kartično poslovanje”/>

Kartično poslovanje

Business kartice Intesa Sanpaolo Banke.

Prednosti

VISA Business Electron debitna kartica.

Sigurno korištenje kartica.

American Express Gold Business Card.

Decoration image

VISA Business Electron debitna kartica

Ukoliko imate otvoren transakcijski račun  u Intesa Sanapolo Banci d.d. BiH možete postati korisnik VISA Business Electron kartice. VISA Business Electron kartica je međunarodna debitna kartica, uz mogućnost  korištenja na POS terminalima i bankomatima, u okviru sredstava na vašem transakcijskom računu, odnosno možete vršiti bezgotovinsko plaćanje roba i usluga, isplatu gotovine u zemlji i inostranstvu, u okviru ugovorenog limita potrošnje.

Pristupnicu za VISA Business karticu možete preuzeti u filijalama/poslovnicama Intesa Sanpaolo Banka d.d. BiH ili preuzeti ovdje.

Decoration image

American Express Gold Business Card

American Express Gold Card omogućava vam plaćanje na više od milion odabranih prodajnih mjesta u više od 200 zemalja svijeta. Da bi postali korisnik American Express Gold Business kartice popunite pristupnicu koju možete preuzeti ovdje (dodatni korisnik) ili u vama najbližoj filijali/poslovnici Banke.

Pogodnosti uz korištenje American Express Gold Business kartice

Osiguranje od posljedica nesretnog slučaja

Kao korisnik American Express kartice osigurani ste za vrijeme putovanja u inostranstvo za slučaj trajne invalidnosti ili smrti uzrokovane nesretnim slučajem.

Pomoć na putovanju uz Gold Assist

Na putovanjima u inostranstvo na raspolaganju vam je Gold Assist za medicinsku, pravnu pomoć ili za sve potrebne informacije prije i za vrijeme putovanja.

Putno osiguranje

American Express Gold Business Card omogućava vam bezbrižno i sigurno putovanje u inostranstvo uz putno zdravstveno osiguranje i osiguranje u slučaju gubitka ili kašnjenja prtljage i otkazivanje ili kašnjenje leta.

Uslov za korištenje prava iz osiguranja je da je korišten javni (licencirani) prevoz i da je karta kupljena American Express Gold Business Card.

My Account

Uslugom My Account omogućavamo: pregled i ispis računa iz prethodnih razdoblja pregled nefakturiranih troškova. Također, pripremili smo Pregled prodajnih mjesta – pretraživanje po mjestu, tipu ili nazivu traženog prodajnog mjesta.

Sigurnost kupovine

Putujte bezbrižno i sigurno uz American Express® Gold Business Card! Svaki korisnik kartice osiguran je kod Triglav osiguranja bez plaćanja dodatne naknade:

  • putno zdravstveno osiguranje
  • osiguranje od posljedica nesretnog slučaja
  • osiguranje u slučaju gubitka ili kašnjenja prtljage i otkazivanje ili kašnjenje leta

Uslov za korištenje prava iz osiguranja je da je korišten javni (licencirani) prevoz i da je karta kupljena American Express Gold Business Card.