• No suggestions

Slušamo vas 100%

Vaše mišljenje nas čini boljim!

 

Da li biste voljeli imati mogućnost poboljšanja vašeg iskustva sa Bankom? Intesa Sanpaolo Banka pokreće incijativu koja vam upravo to omogućava –  zavisno o različitim načinima vaše komunikacije sa nama, moguće je da ćete dobiti e-mail s linkom na kratak upitnik u kojem ćemo vas pozvati da ocijenite svoje zadovoljstvo Bankom i sa nama podijelite svoje mišljenje.

Želimo naglasiti da je učestvovanje na dobrovoljnoj osnovi te da ovim putem nećemo tražiti vaše lične i finansijske podatke.

Briga o klijentima je jedan od najbitnijih postulata poslovanje naše Banke. Slušajući ono što vi imate da kažete o našim proizvodima i uslugama, bićemo u mogućnosti da stalno poboljšavamo kvalitet istih, kao i da bolje upoznamo i razumijemo vaše potrebe.

Unaprijed hvala na vašem izdvojenom vremenu.

Intesa Sanpaolo Banka d.d. Bosna i Hercegovina čvrsto vjeruje da su kvaliteta poslovnog odnosa i povjerenje koje nam ukazuju naši klijenti ključne vrijednosti koje trebamo kontinuirano i predano unapređivati. Program “Slušamo vas 100%” je osmišljen tako da pretoči naše riječi u djela, a njegov osnovni cilj je bolje razumijevanje potreba naših klijenata.

Vaše mišljenje će biti vrijedan prilog našim naporima da postignemo cilj, a to je poboljšanje proizvoda i kvalitete usluga koje nudimo svojim klijentima.

Pošaljite nam svoja pitanja, prigovore ili pohvale.

Povratne informacije od naših klijenata pomažu nam da budemo bolji.

Najbolji odgovor na vaša pitanja su još bolji proizvodi i usluge.


Zahvaljujemo vam na saradnji,

Odjel za upravljanje zadovoljstvom i prigovorima klijenata

Ostavite poruku

Vaše mišljenje nas čini boljim!

Popunite podatke

+
    0/
    Greška

    Politika privatnosti je ovdje