INTESA SANPAOLO BANKA BIH I NVO OTVORENA MREŽA U VELIKOJ HUMANITARNOJ AKCIJI

INTESA SANPAOLO BANKA BIH I NVO OTVORENA MREŽA U VELIKOJ HUMANITARNOJ AKCIJI

Sarajevo, 30.04.2013. godine – Inspirisani srcem naziv je velike humanitarne akcije koju od 01.05.2013. do 31.07.2013. provode Intesa Sanpaolo Banka BiH i NVO OTVORENA MREŽA.

Sa početkom maja počinje i velika humanitarna akcija u organizaciji Intesa Sanpaolo Banke BiH iNVO OTVORENA MREŽA koja će svim klijentima VISA Inspire kartice omogućiti da čine dobro svaki dan. Od svake kupovine plaćene Visa Inspire karticom Intesa Sanpaolo Banka BiH odvojiće 0,10 KM i donirati fondu OTVORENA MREŽA. Time jedna od vodećih banaka na bh. tržištu uvažava aspekt društveno odgovornog djelovanja.

 „Svjesni smo da, kao jedna od vodećih banaka u BiH, nosimo veliku društevnu odgovornost te uvijek nastojimo opravdati povjerenje koje su nam ukazali naši klijenti. Ova humanitarna akcija je izraz naše želje da se, na neki način, zahvalimo našim klijentima. Vodili smo se činjenicom da svi mi u suštini želimo pomoći, međutim, zbog brzog tempa života često i ne stignemo. Stoga smo uIntesa Sanpaolo Banci BiH osmislili koncept koji našim klijentima neće oduzimati vrijeme, a pružiće im mogućnost da ispolje svoju humanost i svakodnevno pomažu tako što će svoje uobičajene kupovine plaćati VISA Inspire karticom. Intesa Sanpaolo Banka BiH će od svake takve kupovine odvojiti 0,10 KM i donirati ga NVO OTVORENA MREŽA. Važno je naglasiti da klijenti zbog toga neće imati dodatnih troškova, jer iznos odvaja Banka, a klijenti nas svojim plaćanjima VISA Inspire karticom inspirišu da to učinimo“, kaže Lejla Dizdarević, direktorica Direkcije za marketing, komunikacije i PR Intesa Sanpaolo Banke BiH.

Napominjemo, sredstva prikupljena putem akcije Inspirisani srcem biće donirana nevladinoj organizaciji OTVORENA MREŽA svima poznatijoj kroz nesebični angažman njenog voditelja Almira Čehajića Batka.

 „Ovo je još jedan dokaz da postoje društveno odgovorne firme u Bosni i Hercegovini koje čine sve za zdravstveno najugroženije slučajeve u Bosni i Hercegovini. Presretni smo da je Intesa Sanapolo Banka dio porodice koja svojim radom i društvenom odgovornošću pomaže sve slučajeve koje OTVORENA MREŽA javno promovira za život. To su svi oni slučajevi za koje u našoj zemlji, nažalost, nema rješenja,“ rekao je dr Almir Čehajić Batko, direktor NVO OTVORENA MREŽA.

Stoga, nemojte zaboraviti da svaku buduću kupovinu platite VISA Inspire karticom, jer zajedno možemo pomoći mnogo više.

Profesionalno usavršavanje

Dinamično i motivirajuće
okruženje

Izazovne projekte

Mogućnost napretka
u karijeri