• No suggestions

Životno osiguranje

Želite osigurati sebe i svoju porodicu?

Zašto životno osiguranje

Osigurajte sebe i svoju porodicu

Pruža finansijsku sigurnost za nepredviđene slučajeve.

Životno osiguranje

Dugoročna štednja uz istovremeno osiguranje.

Program lojalnosti

Posebne pogodnosti kod naših partnera programa lojalnosti.

Želite osigurati sebe i svoju porodicu?

Životno osiguranje je dugoročna štednja uz istovremeno osiguranje, koje vama i vašoj porodici pruža finansijsku sigurnost za nepredviđene slučajeve u životu. Intesa Sanpaolo Banka kao zastupnik u poslovima osiguranja u saradnji s Vienna osiguranjem nudi mogućnost ugovaranja polica životnog osiguranja.

Dodatne pogodnosti - Programa lojalnosti

Svi klijenti koji ugovore životno osiguranje u Intesa Sanpaolo Banka dd  stiču karticu programa lojalnosti i ostvaruju popuste na kupovinu roba ili usluga kod naših partnera programa lojalnosti (poliklinike, prodavnice sportske opreme, fitness centri, wellness i spa hoteli i centri i dr.).

Za naše klijente, kartica je besplatna i ne postoje mjesečni, godišnji niti bilo kakvih drugi troškova njenog posjedovanja i korištenja.

Informacije o širokoj mreži partnera lojalnosti Vienna osiguranja VIG, njihove lokacije i kontakte možete pronaći na sljedećim linkovima: Partneri Programa lojalnosti i Partnerske poliklinike.

Policu životnog osiguranja ugovorite u našoj najbližoj poslovnici.

Program Superior plus

Superior Plus je jedinstveno životno osiguranje jer pokriva čitav niz osiguranih rizika kako za osiguranika, tako i za djecu osiguranika.

Program SUPER ŠT-OS

Program SUPER ŠT-OS je idealna kombinacija štednje i osiguranja od posljedica nezgode za djecu i omladinu koji omogućava naknadu za slučajeve nezgode i štednju kojom ćete osigurati sredstva za njihov bezbrižan početak samostalnog života.

Program MG

 

Program MG- Mješovito osiguranje života je klasično osiguranje života za slučaj doživljenja i smrti.