INTESA SANPAOLO BANKA BIH DONIRALA 19.000 KM OTVORENOJ MREŽI

INTESA SANPAOLO BANKA BIH DONIRALA 19.000 KM OTVORENOJ MREŽI

Od 01.09.2014. do 31.10.2014. trajala je velika humanitarna akcija Intesa Sanpaolo Banke BiH i OTVORENE MREŽE. U tom periodu, Intesa Sanpaolo Banka BiH je od svake kupovine plaćene VISA Inspire karticom, bez obzira na iznos kupovine, odvajala 0,10 KM za donaciju OTVORENOJ MREŽI. Na taj način prikupljeno je 19.000 KM koje su uručene predstavnicima OTVORENE MREŽE.

„Humanitarnu akciju Inspirisani srcem Intesa Sanpaolo Banka BiH i OTVORENA MREŽA organizuju već drugu godinu i sretni smo što je i ovaj put akcija uspješno realizovana. Uz pomoć naših klijenata prikupili smo značajna sredstva za projekat Gradimo srcem BiH u okviru kojeg će biti pružena podrška stanovnicima stradalim u nedavnim poplavama, te se ovim putem zahvaljujem našim klijentima koji su i ove godine podržali akciju“ – rekla je Lejla Dizdarević, direktorica marketinga Intesa Sanpaolo Banke BiH.

„Ovo nije prvi put da Intesa Sanpaolo Banka, kao društveno odgovorna firma na ovakav način pomaže građanima BiH,obzirom da se radi o specifičnom slučaju gdje treba najurgentnije pristupiti rješavanju problema, te pomoći stanovništvu koji je u majskim poplavama ostao bez svojih domova. Sretni smo i zadovoljni da ova priča koja traje već dvije godine  spada u red pobjedničkih društveno odgovornih priča,te nam je obostrano zadovoljstvo da reagujemo najhitnije i da uputimo sredstva za izgradnju kuća u BiH. Nadamo se da ćemo  u narednom periodu imati pozive drugih kompanija koje žele slijediti primjer Intesa Sanpaolo Banke te na taj način podržati građane BiH, jer je ovo jedini transparentan primjer uspjeha u ostvarivanje misije pomaganja ljudima. Zahvaljujemo se Banci na ukazanom povjerenju,ali i građanima BiH koji su korištenjem VISA Inspire kartica Intesa Sanpaolo Banke direktno nekom sagradili dom“ ,rekao je dr Almir Čehajić Batko, predsjednik NVO OTVORENA MREŽA

Profesionalno usavršavanje

Dinamično i motivirajuće
okruženje

Izazovne projekte

Mogućnost napretka
u karijeri