SVEČANO OBILJEŽEN POČETAK RADA POSLOVNICE INTESA SANPAOLO BANKE U SARAJEVU

SVEČANO OBILJEŽEN POČETAK RADA POSLOVNICE INTESA SANPAOLO BANKE U SARAJEVU

Veća, funkcionalnija i modernija

SARAJEVO, 7.01.2021.- Intesa Sanpaolo Banka BiH danas je svečano obilježila početak rada Poslovnice Titova na novoj adresi u Ulici Maršala Tita 54 u Sarajevu. Slijedeći dugogodišnju praksu dijeljenja dobrih vijesti sa zajednicom u kojoj posluje, Intesa Sanpaolo Banka je u povodu otvaranja nove poslovnice Javnoj ustanovi Dom zdravlja Kantona Sarajevo uručila i vrijednu donaciju u zaštitnoj opremi.

2
1F7A7632-2

“Poslovnica u Titovoj ulici je jedan od naših poslovnih prostora koii se nalazi na najfrekventnijem mjestu u gradu i u njegovom samom središtu. Uz poslovnicu Otoka Sarajevo opremljena je u skladu s najnovijim standardima Grupe Intesa Sanpaolo”, rekao je ovom prilikom Amir Termiz, član Uprave Intesa Sanpaolo Banke, pojašnjavajući prednosti novog prostora. „Stoga smo vrlo zadovoljni što smo danas otvorili veću i savremeno opremljenu poslovnicu, koja će omogućiti ugodniji boravak našim klijentima u prostoru banke, zadržavajući najviši standard usluge koji beskompromisno njegujemo”, rekao je Termiz.

Lokacija nove poslovnice je, zapravo, u neposrednoj blizini ranije poslovnice u Titovoj. Ova je lokacija znatno veća i prostire se na čak 250 metara kvadratnih, a izdvaja se po funkcionalnosti unutrašnjeg uređenja. To će omogućiti i da se  sve mjere vezane za zaštitu klijenata i zaposlenika dok traje pandemija COVID -19 na najadekvatniji način primjenjuju i time smanjuju rizici njenog širenja.

Prostor je dizajniran u skladu s najmodernijim arhitektonskim trendovima, objedinjujući modernost i funkcionalnost. Na ulazu je smješten Info- pult kao mjesto dobrodošlice klijentima, na kojem će dobiti odgovore na sva pitanja i sa kojeg će biti upućeni ka uposlenicima banke na šalterskom mjestu, koji će najadekvatnije odgovoriti na njihov zahtjev. Također, u prostoru poslovnice je sada moguće koristiti i internet putem besplatne WiFi mreže, koju osigurava Banka.

Generalni direktor JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo dr Muhamed Ahmić zahvalio je na donaciji u zaštitnim maskama i rukavicama i istakao:„Radujemo se ovoj vrijednoj i danas prijeko potrebnoj donaciji,koju smo dobili od Intesa Sanpaolo Banke. Ova oprema će zasigurno olakšati i učiniti sigurnim posao, koji vrijedno i predano obavljaju svi zaposlenici u našoj zdravstvenoj ustanovi”.

Radno vrijeme poslovnice je svaki radni dan od 8:00 do 16:30 sati, a u sklopu poslovnice se nalazi i posebna zona sa bankomatima i ATM mjenjačnicom, koja je dostupna 24 sata dnevno, osiguravajući time dodatnu funkcionalnost, pridajući pažnju potrebama svojih klijenata.

Profesionalno usavršavanje

Dinamično i motivirajuće
okruženje

Izazovne projekte

Mogućnost napretka
u karijeri