U okviru kampanje Inspirisani srcem donirana oprema porodilištima u Livnu i Prijedoru

U okviru kampanje Inspirisani srcem donirana oprema porodilištima u Livnu i Prijedoru

U toku posljednje kampanje Inspirisani srcem, u saradnji s kompanijom Visa i uz pomoć klijenata Intesa Sanpaolo Banke, prikupljeno je 36.000 KM. Za navedeni novac kupljena je vrijedna oprema koja je donirana porodilištima u okviru bolnica u Livnu i Prijedoru.

Predstavnici Intesa Sanpaolo Banke protekle sedmice posjetili su ginekološki odjel Županijske bolnice “Dr. fra Mihovil Sučić” i JZU – Opštu bolnicu “dr. Mladen Stojanović” u Prijedoru gdje su zvanično uručili kupljenu donaciju, topli krevetić za porodilište u Livnu, odnosno aparat za skrining sluha i infuzionu pumpu za porodilište u Prijedoru.

Livno-Inspirisani-srcem

Rukovodioci odjela ginekologije, obje bolnice, kao i direktori bolnica zahvalili su se u svoje ime, ali i ime svih budućih porodilja što će napokon imati opremu koja je pod obavezom u svakom porodilištu.

“Ovim putem želimo da se zahvalimo kompaniji Visa na saradnji na ovom projektu već osam godina, ali i drugim partnerima, a posebno klijentima Banke koji su plaćajući Visa karticama Intesa Sanpaolo Banke, bez dodatnog troška za njih, dali ogroman doprinos ovoj kampanji”, saopštili su iz Direkcije za PR i marketing komunikacije, te su dodali da vrlo brzo započinje nova, DEVETA po redu kampanja Inspirisani srcem.

Prijedor-Inspirisani-srcem

Ovoga puta donacija će se realizirati također za porodilišta, ali u okviru bolnica iz drugih gradova gdje Intesa Sanpaolo Banka posluje.

Dobrota u riječima stvara povjerenje. Dobrota u mislima stvara dubinu. Dobrota u davanju stvara ljubav” – Lao Tse

Profesionalno usavršavanje

Dinamično i motivirajuće
okruženje

Izazovne projekte

Mogućnost napretka
u karijeri